SLUGA MONSTRUM UBIO ČETVOROČLANU PORODICU: Elenu SILOVAO, pa IZBO NOŽEM, njeno šestogodišnje dete ZADAVIO

Autor:

Svet

01.03.2021

21:03 >> 21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čovek koji je radio kao sluga i baštovan, ubio je majku i dete u Rusiji. Najpre je silovao majku dečaka i izbo je nožem, a potom je zadavio njenog šestogodišnjeg sina.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Šef železnice Sergej Malakhov (44) bio je na službenom putu kada su u njegovoj seoskoj kući u selu Kudma, blizu Nižnjeg Novgoroda, na zapadu Rusije, ubijena četiri člana njegove porodice.

NJegova supruga Elena Malakhova (41) - koja je bila poznata cvećarka - navodno je silovana i izbodena nožem na smrt. NJen muž Malakhov, izvršni direktor u transsibirskoj mreži železnica od Moskve do Vladivostoka, je bio daleko na poslu kada se dogodio masakr.

Sin Mihailo, šestogodišnjak, bio je zadavljen kao i majka šefa železnice Olga Malakhova (66), a isto je ubijen i tast Anatolij Koroljov (63).

Drugi sin i ćerka Marija (13) izbegli su stravično krvoproliće. Izvešteno je da im je kuća opljačkana. Osumnjičeni ubica i silovatelj kao i dvojica saučesnika su kasnije privedeni nakon bekstva u drugu regiju automobilom marke "folksvagen pasat".

Ruski mediji prikazali su fotografije osumnjičenog za ubistvo Šarofidina Amirova (26), koji je zadržan u Vladimirskoj oblasti. Pomogao je u izgradnji seoskog doma, a zatim je angažovan kao sluga i baštovan, kažu izveštaji koji se pozivaju na slučaj, piše Srbija Danas.

Ruski istražni komitet saslušavao Amirova koji je u sudnici sedeo sa lisicama na rukama. U kolima su takođe pronađeni, a potom i uhapšeni saučesnici Armen Atabekijan (29) i Mikhail Avanesov (52). Pokrenuta je istraga o ubistvima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading