Porodica razvratnika, kod Bajdenovih se ne zna ko koga kerebeči: Zapanjujući detalji iz privatnog života prve familije SAD

Autor:

Svet

27.02.2021

05:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da nije zlato sve što sija, poznata je izreka širom sveta, ali je malo ko očekivao da će upravo ona važiti i za čuvenu američku porodicu Bajden, koja u svakom pogledu već nekoliko decenija važi za uzor svim ostalim građanima Sjedinjenih Američkih Država.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

A upravo je ta porodica krila brojne tajne svojih članova, ali nakon što je u žižu svetske javnosti dospela jer je Džo Bajden (78) izabran za predsednika Amerike, počeli su jedan za drugim da isplivavaju detalji o zapanjujuće raskalašnom, pa i razvratnom ponašanju pojedinih njenih članova.

Prva je svetsku javnost iznenadila naizgled skromna Džil Bajden (69), aktuelna prva dama SAD, za koju se ispostavilo da je imala seksualnu aferu sa sadašnjim suprugom dok je još bila u braku sa prvim mužem Bilom Stivensonom. Da stvar bude gora po njenu reputaciju, Bil i Bajden su, u vreme kada je ona očigledno bila sa obojicom, bili najbolji prijatelji. I dok je ona kasnije, pa i u najnovijem intervjuu kod Keli Klarkson, negirala da je Bajdena uopšte upoznala dok je bila u braku, njen bivši muž Bil je medijima otkrio da je njena afera upravo i bila razlog što su se rastali.

- Posumnjao sam da imaju aferu već od avgusta 1974, mesecima pre nego što smo nas dvoje stavili tačku na brak. Tada sam Džil rekao da napusti naš zajednički dom i ona je to i uradila. Njen otac me je preklinjao da je vratim kada je shvatio šta se dogodilo jer se plašio bruke koja bi mogla da nastane zbog toga što je uradila. Tražio mi je da joj dam drugu šansu, ali ja nisam bio zainteresovan. Ne čudi me što je Bil pao na nju, svi su na nju reagovali tako. Ipak, smatrao sam ga velikim prijateljem - ispričao je Stivenson za Dejli mejl.

Džilin bivši muž dao Bajdenu 10.900$ za kampanju

Bil Stivenson, prvi muž Džil Bajden, bio je blizak prijatelj Džoa Bajdena, ali i finansijer njegovih kampanja. Tako je u trenutku kada je Džo prvi put poželeo da sedne u fotelju Senata Bil iskeširao čak 10.900 dolara za njegovu kampanju.

Međutim, Džil u intervjuu nijednom rečenicom nije aludirala na to da se zabavljala sa Džoom dok je bila u braku, već je ispričala da je sadašnjeg muža upoznala posle razvoda i u njega se zaljubila na prvi pogled.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Ipak, mnogo pikantniji privatni život imao je Bajdenov najstariji sin Hanter (51), koji je već punio stupce tabloida širom sveta jer je imao seks-aferu sa Hali Bajden, udovicom svog preminulog brata Boa, koji je, podsetimo, 2015. umro od raka mozga. Hanterova afera s njom naišla je na žestoke kritike, međutim, čitava stvar sad dobija posebnu dimenziju nakon što je obelodanjeno da je u vreme dok se viđao sa Hali slao svoje golišave fotografije njenoj starijoj sestri Elizabet Sekundi. Dejli mejl došao je u posed pikantne prepiske to dvoje, koji su 2016. dan započinjali i završavali razmenjujući poruke, a u kojima je Elizabet Hantera nazivala svojim "jedinim princem". Ona je u to vreme bila sveže razvedena, ali je i te kako znala da se Hanter viđa sa njenom sestrom. I sam Džo Bajden je 2017. aminovao vezu Hantera i Hali.

- Kupiću ti gaćice kakve volim i naučiću te kako da masturbiraš - samo je jedna od poruka koju je Hanter poslao Elizabet dok se viđao sa Hali.

Dejli mejl je došao u posed i mejla u kom je Hanterova supruga Ketlin, s kojom ima tri ćerke, obrazložila da ne može više da bude sa njim jer je saznala za sve njegove afere. Inače, Hanter je najavio da će uskoro objaviti knjigu u kojoj će otkriti sve svoje poruke, uključujući i dugogodišnje korišćenje droge.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Bajdenova prva žena poginula u udesu sa bebom

Nilija Hanter, prva supruga Džo Bajdena, poginula je kada je imala samo 30 godina u udesu i to dve godine pre (1972) nego što je Bajden upoznao Džil. Tom prilikom stradala je i njihova jednogodišnja ćerka Naomi. Inače, Bajden je i svoja dva sina Hantera i Boa, dobio sa Nilijom, dok sa Džil ima ćerku Ešli. Bo je 2015. umro od raka mozga. Nilijina nesreća bila je obavijena velom tajne, budući da su ostala mnoga nerazjašnjena pitanja na koji se način dogodila jer se njen automobil iznenada zakucao u kamion dok je sa sve troje dece išla da kupi božićnu jelku. Hanter i Bo su bili teško povređeni, ali su preživeli.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading