RITUALNO UBISTVO ŠOKIRALO POLICIJU: Kanibal komšiji iščupao srce, PA NAHRANIO PORODICU DA JE OSLOBODI OD DEMONA!

Autor: Republika

Svet

24.02.2021

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lorens Pol Anderson ubio je svog komšiju pre nego što je udario na članove porodice u brutalnom napadu. Priznao je ubistva dok je bio na lečenju u bolnici. Osumnjičeni za trostruko ubistvo izvadio je srce svog komšije i skuvao ga da bi prehranio porodicu, navodi policija.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Foto: Ilustracija

Lorens Pol Anderson boravio je kod tetke i ujaka u gradu Čikaša u Minesoti, u SAD, od njegovog prevremenog puštanja iz zatvora u januaru. Dana 9. februara navodno je svoju prvu žrtvu napao u njenom domu, izvestio je list "Oklahoman".

Srušio je zadnja vrata pre nego što je ubio Andreu Lin Blankenšip (41). U nalogu za pretres, agent Državnog istražnog biroa Oklahome ŠOSBIĆ napisao je: "Odneo je srce u Zapadnu Minesotu 214, Čikaša."

- Skuvao je srce sa krompirom da bi njime nahranio porodicu i da bi se oslobodili demona.

Anderson je tada navodno ubio svog strica Leona Paja (67) i njegovu četvorogodišnju unuku Kaeos Jets. Njegova tetka Delzi Paj zadobila je ubodne rane u oba oka, ali je preživela napad.

- Policijski službenici Čikaše posmatrali su Andersona kako je povraćao u dnevnoj sobi u neke jastuke. Anderson je uhapšen na mestu događaja i priznao ubistva u bolnici dok se lečio od povreda - rekao je OSBI agent.

Tada su vlasti uspele da pronađu Andreino telo. Policajci sada planiraju da prikupe dokaze iz kuće, uključujući "lonce, šerpe i pribor za kuvanje".

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Lorens Pol Anderson

Kako prenosi Srbijadanas, Anderson je prvi put zatvoren 2006. godine četiri godine nakon što je napao svoju devojku, uperio pištolj u nju i posedovao kod sebe krek sa namerom da ga distribuira. Pušten je nakon manje od dve godine i od tada je proveo vreme u zatvoru i van njega.

Ranije ovog meseca, serijski ubica koji je ubio trojicu prijatelja dok su zajedno pili i pojeo im delove tela pre nego što je tela bacio u reku, zatvoren je doživotno.

Eduard Seleznev (51) iz grada Arhangelska u severozapadnoj ruskoj regiji Arhangelska oblast osuđen je zbog ubistva trojice prijatelja između marta 2016. i marta 2017. godine. Poznat kao "Arhangelski kanibal", niži sud ga je osudio na doživotni zatvor.

Njegovi advokati su se žalili na odluku i najviši sud u Rusiji je od tada potvrdio kaznu.

Tokom suđenja priznao je da je kuvao tela svojih prijatelja pijanaca i koristio njihove kuvane ostatke kao hranu nakon što ih je izbo nožem kada su se onesvestili od previše alkohola.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading