(FOTO, VIDEO) PUTIN GRMI NA SNEGU! Pogledajte u kojoj disciplini ruski predsednik nema konkurenciju

Autor: Republika

Svet

22.02.2021

16:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šef Kremlja sa kolegom i prijateljem Aleksandrom Lukašenkom posetio zimovalište Krasnu poljanu.

RepublikaFoto: pixabay.com
Vladimir Putin 

Ruski predsednik Vladimir Putin mnogo puta je pokazao svoje fizičke sposobnosti i u kojim sve izazovima može da stoji rame uz rame čak i sa vrhunskim sportistima, a najnovija disciplina u kojoj je pokazao da briljira jeste skijanje. 

Šef Kremlja je, naime, otišao u Krasnu poljanu na relaks-popodne sa svojim kolegom i prijateljem, predsednikom Belorusije Aleksandrom Lukašenkom, sa kojim je najpre uživao u vožnji motornim sankama, a zatim i u nekoliko spustova na skijama. 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lukašenko i Putin 

Kako su preneli ruski mediji, dvojica predsednika najpre su održali sastanak u Sočiju, a zatim odlučili "da se odmore posle napornog radnog dana“.

 

Inače, lideri Rusije i Belorusije često provode vreme na ovaj način. Zajedno su išli na skijanje i 2019, kada je sa njima bio i najmlađi sin predsednika Belorusije Nikolaj Lukašenko.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kolege i prijatelji, Lukašenko i Putin

Podsetimo, Putin je pokazao da poseduje odlično umeće u klizanju, igranju hokeja, plivanju, planinarenju, ali i u borilačkim veštinama, pre svega džudou.     

 

 

  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading