(FOTO) IMA LI BAJDEN NORMALNOG NASLEDNIKA? Isplivali "kućni snimci" sina PREDSEDNIČKOG kandidata, na jednom se i DROGIRA!

Autor: Espreso, Republika

Svet

26.10.2020

09:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Video snimci i fotografije na kojima se vidi sin Džoa Bajdena, kandidata demokrata na izborima u SAD, kako je uključen u "seksualne aktivnosti" objavljeni su na kineskom portalu koji povezuju sa bivšim savetnikom Donalda Trampa Stivenom Benonom, piše The Sun.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Hanter Bajden

Snimke je navodno aploudovao jedan korisnik na GTV, kinesku medijsku platformu kojom upravlja GTV Media Group, koju su u aprilu 2020. godine otvorili Benon i kineski milijarder Guo Vengui. 

Društvene mreže, uključujući i Redit, krenuli su masovno da cenzurišu svako pojavljivanje ovog snimka, tako da ga je praktično nemoguće pronaći na internetu. 

The Sun je kontaktirao Bajdenovu kampanju, Hanterovog advokata Džordža Meziresa i Benonov advokatski tim. 

U jednom snimku, u potpisu stoji "američkog predsedničkog kandidata Džoa Bajdena 100% kontroliše Komunistička partija Kine. On je takođe deo plana 3F Komunističke partije, što znači "fail, fail, fail", ili "oslabiti, uništiti i ubiti Ameriku".

Kineska vlada tvrdi da je Vengui, koji sada živi u SAD, počinio krivična dela prevare, ucene i korupcije. 

Vengui je, na drugoj strani, optužio vlasti u Pekingu za korupciju 2017. godine, kada je zatražio politički azil u SAD. 

Foto: youtube.com/printscreen

Benon, njegov poslovni partner, je optužen za prevaru i uhapšen na Venguijevoj jahti vrednoj 28 miliona dolara. 

Vol Strit Džurnal javlja da FBI trenutno proverava GTV Media Group.

Ove vesti dolaze samo nekoliko dana posle izveštaja Njujork Tajmsa o navodnim procurelim e-mailovima Hantera Bajdena, koje je objavio lični Trampov advokat Rudi Đulijani, u kojima se navodno vide detalji Hanterovog poslovanja u Ukrajini, u vreme kad je njegov otac bio potpredsednik SAD. 

Bajdenova kampanja je negirala ove navode i odbacila ih kao "kampanju blaćenja". 

Đulijani je navodno došao u posed snimaka i fotografija na kojima se navodno vidi Hanter Bajden kako upražnjava seks sa nepoznatom devojkom dok puši krek. 

FBI je pokrenuo istragu o navodima da "Đulijanija koristi Kremlj kako bi širio dezinformacije". 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading