STRAVIČNO: Crnogorac iz Tivta izbo Ukrajinku 26 PUTA!

Autor: Republika

Svet

27.10.2018

09:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tivćanin Arsenije Stanović je najmanje 26 puta nožem udario državljanku Ukrajine Anastasiju Lašmanovu, koja je od težine povreda preminula na mestu.

RepublikaFoto: facebook.com/Anastasiya Lashmanova
Anastasija Lašmanova i Arsenije Stanović

Detalji zločina izneti su u optužnici Višeg državnog tužilaštva, koju je potvrdio Viši sud u Podgorici, a čiji delovi su objavljeni na sajtu tužlaštva.

Stanović se tereti da je Ukrajinku ubio 11. maja, u njenom iznajmljenom stanu u kotorskom mestu Dobroti, u jutarnjim časovima. Kako navode iz tužilaštva, krivično delo počinio je sa umišljajem, pri čemu je bio svestan svog dela. U optužnici je navedeno da je Stanović u pomenutom stanu napao Lašmanovu, zadajući joj 16 udaraca oštricom i šiljkom u telo i najmanje 10 udaraca tupinom jako zamahnutog mehaničkog oruđa u glavu i telo.

- Od ovih udaraca ona je trpela fizičke bolove i strah jakog intenziteta, a okrivljeni je bio svestan da joj nanosi teške telesne povrede da bi potom nastavio da je muči jer je hteo njenu smrt, tako što je tupo-tvrdim predmetom udario više puta u glavu, nanevši joj naročito tešku povredu u levom zaušnom predelu i u levom temeno-potiljačnom delu glave. Zbog toga su joj prelomljene kosti lobanje i razoreno tkivo velikog mozga - piše u optužnici.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading