ISKASAPIO MILIONERKU U CRNOJ GORI, PA SE KRIO U ALBANIJI: Totalni obrt u slučaju brutalnog ubistva Lašmanove!

Autor: Republika

Svet

29.09.2018

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Arsenije Stanović (22) iz Tivta, optužen da je na podmukao način ubio Ukrajinku Anastasiju Lašmanovu (30), ukoliko se potvrdi optužnica, na glavnom pretresu će priznati zločin.

Foto: facebook.com/Anastasiya Lashmanova
Anastasija Lašmanova i Arsenije Stanović, nekad bili u ljubavi

Ovako je danas rekao Stanovićev advokat Zoran Piperović, nakon održanog ročišta radi ispitivanja i ocene zakonitosti i opravdanosti optužnice.

Na pitanje novinara da nema nikakve dileme da je on počinio zločin, samo ostaje pitanje da se razjasni pod kojim okolnostima, branilac je kazao.

- Tako je - naveo je Piperović.

Viši državni tužilac Željko Tomković, zastupnik optužnice, ostao je kod navoda da je okrivljeni Stanović počinio krivično delo ubistvo i predložio sudu da je potvrdi.

Branilac okrivljenog advokat Zoran Piperović rekao je da nema primedbi, dok će se o dokazima izasniti na glavnom pretresu.

"Policijsko – tužilačke aktivnosti, sprovedene od dana izvršenja teškog ubistva, kao i materijalni dokazi koji su izvedeni, ukazuju na sumnju da je A.S. 11.05.2018. došao u stan koji je A.L. iznajmljivala u mjestu Dobrota u Kotoru, nakon čega ju je tog dana u jutarnjim časovima na svirep način lišio života, zadajući joj oštrim predmetom više ubodnih rana u predelu glave i tela kao i jak udarac mehaničkim oruđem u predelu potiljačnog dela glave. Nakon što je, kako se sumnja, izvršio krivično delo, A.S. se udaljio sa lica mesta", saopšteno je tada iz policije, prenosi blic.

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading