U okršaju sa kradljivcima kola u Sarajevu, nastradala dva policajca

Autor: Tanjug/Srpskainfo

Svet

26.10.2018

08:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan policajac je ubijen na licu mesta, dok je drugi preminuo nakon nekoliko sati borbe za život u bolnici. U Sarajevu je velika policijska akcija potrege za počiniocima, a u akciju su uključene sve agencije.

RepublikaFoto: Tanjug/T. VALIČ
Ilustracija

Osobe koje su pucale na sarajevske policajce pokušale su da ukradu automobil Golf 6 bele boje, hrvatskih registarskih tablica, ali kada su stigli službenici MUP, lopovi su otvorili vatru iz automatske puške.

Počela je jeziva pucnjava u kojoj su pogođena dva policajca.

Kako javlja Srpska Info, jedan od policajaca ubijen je na samo stotinu metara od kuće gde živi njegova majka. Ona je vest o pogibiji sina Davora Vujinovića saznala preko televizije na jutarnjim vestima.

– Svi smo za tu tragičnu vest saznali preko televizije i portala, odmah sam nazvala Davorovu suprugu, koja je već bila na putu prema bolnici – rekla je Branka Sever, prijateljica majke policajca.

Dodala je da je Davor uvek bio predan svom poslu, da nikada nije kasnio niti izbegavao zadatke koji su često bili opasni.

Nesrećni Davor je imao dvoje dece, kćerku, koja je 4. razred osnovne škole, i trogodišnjeg sina.

– Ovo je užas šta se dešava, posebno je tragično da se sve to desilo stotinjak metara od zgrade gde živi njegova majka – rekla je prijateljica, koja je i sama skrhana bolom.

Nakon nekoliko sati borbe za njegov život, u bolnici je preminuo i drugi ranjeni policajac, Adis Šehović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading