POZNATI PRESTONIČKI LEKAR I SIN UGLEDNOG BANKARA PRETUKAO TAŠTU I TASTA! Oni došli da mu čuvaju decu, a on ih prebio! ČOVEKU RAZBIO ARKADU I ZATVORIO OKO, A SAD SE SRAMNO BRANI!

Autor:

Svet

25.06.2024

16:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moja supruga je vrištala, pa je i nju zet uhvatio za kosu, ugrizao za ruku i pobegao van. Bio sam krvav i bila mi je razbijena arkada, a levo oko zatvoreno skroz, istakao je tast lekara.

POZNATI PRESTONIČKI LEKAR I SIN UGLEDNOG BANKARA PRETUKAO TAŠTU I TASTA! Oni došli da mu čuvaju decu, a on ih prebio! ČOVEKU RAZBIO ARKADU I ZATVORIO OKO, A SAD SE SRAMNO BRANI!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Jedan od najpoznatijih lekara u Zagrebu, čiji je otac poznati bankar i menadžer, našao se u centru pažnje nakon što je fizički napao svog tastu i taštu, nanoseći im teške povrede. Incident se dogodio 18. maja ove godine, a mladi lekar, starosti 32 godine, je prijavljen za nanošenje teških i lakih telesnih povreda.

Inače, ovaj doktor je i osnovač jedne od najpoznatijih poliklinika u gradu.


Prema izjavama uključenih strana, do sukoba je došlo dok su tasta i tašta bili u poseti zetu i ćerki, brinući se o unučićima. Tast je opisao da je pokušao da smiri situaciju između svoje ćerke, zeta i drugog unučeta, ali je umesto toga doživeo fizički napad od strane svog zeta. Sa druge strane, lekar tvrdi da se isključivo branio od fizičkih nasrtaja tasta i tašte, ističući da je prvo bio napadnut od strane tašte.


Dok su tašta i supruga odlučile da ne svedoče o događaju, tast je dao svoju izjavu, opisujući povrede koje je pretrpeo tokom incidenta. Kako je istaknuto, sudski proces će biti od presudnog značaja u ovom slučaju, jer će se na osnovu prikupljenih dokaza i iskaza doneti odluka o daljim koracima.

- Sa detetom sam po povratku iz parka u stan oko podneva otišao u sobu i zaspali smo. Probudila me vika iz hodnika. Moja ćerka, zet i drugo unuče su se svađali. A kad sam čuo reč ‘kovčeg‘ ušao sam u predsoblje i pitao zeta je li normalan i kuda ide. Ćerka je pokušavala da smiri celu situaciju i rekla mi da ga pustim da ode. Približio sam se zetu koji me je tri do četiri puta udario šakom u lice. Spustio sam se na kolena, a on me još nekoliko puta udario u glavu. Moja supruga je vrištala, pa je i nju zet uhvatio za kosu, ugrizao za ruku i pobegao van. Bio sam krvav i bila mi je razbijena arkada, a levo oko zatvoreno skroz - ispričao je tast poznatog doktora, prenose hrvatski mediji .

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading