POTRAGA ZA MLADIĆEM (27) IZ SPLITA: Loris otišao da prošeta psa, PA NESTAO!

Autor:

Svet

09.06.2024

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Loris je visok 1,86 centimetara, težak oko 80 kg, i ima smeđu kosu i sive oči.

POTRAGA ZA MLADIĆEM (27) IZ SPLITA: Loris otišao da prošeta psa, PA NESTAO!

Foto: NACIONALNA EVIDENCIJA NESTALIH OSOBA HRVATSKE / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

U petak uveče, 27-godišnji Loris Mihić nestao je dok je šetao svog retrivera u naselju Split 3. Situacija je zabrinula njegovu porodicu i izazvala reakciju medija, koji su odmah preneli vest o nestanku.

Kako prenose mediji, mladić se ne javlja na mobilni, a zabrinuta porodica na društvenim mrežama moli sve koji imaju informacije da se jave na broj 091/325-7835.

Loris je visok 1,86 centimetara, težak oko 80 kg, i ima smeđu kosu i sive oči. U trenutku nestanka nosio je majicu sa plavo-sivim horizontalnim prugama, bermude od farmerki i crne Vans patike sa belom prugom. Takođe, opisuju ga kao osobu sportske, atletske građe, uspravnog držanja, koja nosi sivo-braon naočare.

- Ukoliko imate informacije o ovoj osobi, obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovite 192. Podatke možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr - kažu iz policije.

Foto: NACIONALNA EVIDENCIJA NESTALIH OSOBA HRVATSKE / USTUPLJENE FOTOGRAFIJE

 

Da podsetimo, Filip Urumović (21) nestao je pre nekoliko meseci, tačnije 20. novembra, u Klenku kod Rume. Iako je sprovedena intenzivna potraga sa velikim brojem učesnika, trenutno nema nikakvih informacija o Filipu.

Deda mladića, Branko J., izjavio je za medije da su kamere sa video-nadzora objekata u blizini starog železničkog mosta, gde je pronađen Filipov automobil, otkrile da je sišao sa mosta, ali nije poznato gde se uputio. Filipov automobil je pronađen otključan, a telefon je nedostupan od tog dana.

Filipovi prijatelji su ranije podelili informacije o događajima tog 20. novembra. Navode da je Filip tog jutra krenuo autom do starog mosta, noseći samo ključeve i mobilni telefon, ostavljajući novčanik kod kuće. Automobil je pronađen otključan pored mosta, a od tada se Filip nije javljao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading