IMAO TEG TEŽAK ČAK 20 KILOGRAMA OKO VRATA! Iz mora kod Tivta izvučen ubijeni pas!

Autor:

Svet

26.05.2024

21:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zbog stanja u kom se nalazio, pretpostavlja se da je pas bio u moru više dana.

IMAO TEG TEŽAK ČAK 20 KILOGRAMA OKO VRATA! Iz mora kod Tivta izvučen ubijeni pas!

Foto: Tanjug/AP

Građani Tivta su šokirani nakon što su pronašli telo surovo ubijenog psa između Župe i Bonića.

Prema pisanju Vijesti, životinja je očigledno namerno ugušena u moru, budući da je oko vrata imala vezan teg od 20 kilograma, a pas je bio privezan lancem. Prijavu su ubrzo podneli građani, nakon čega su Komunalna inspekcija Opštine Tivat i Služba komunalija odmah reagovali i izvukli psa na obalu uz pomoć kompanije Una Montenegro.

Nažalost, zbog stanja u kom se nalazio, pretpostavlja se da je pas bio u moru više dana. Iz Komunalne inspekcije su saopštili da pas nije imao ugrađen čip.

Policija je obaveštena o ovom slučaju i preduzima istražne radnje kako bi identifikovala počinioca ovog surovog dela, koje se goni po Zakonu o zaštiti i dobrobiti životinja. Građani su zgroženi ovim incidentom i apeluju na javnost da pomogne u pronalaženju odgovornih kako bi se pravda zadovoljila i kako bi se sprečili slični incidenti u budućnosti.

Podsećamo na još jedno okrutno ubistva psa koje se desilo prošle godine u Beogradu, Muškarac sa inicijalima O.R. (35) iz Koteža uhapšen je 21. septembra 2023. zbog ozbiljnih sumnji da je naneo smrtonosne povrede psu,  potom je bacio beživotno telo životinje u kontejner. Ovaj užasan incident se dogodio u Beogradu, a žrtva je verovatno bila komšijski pas.

Sumnja se da je muškarac izvršio okrutno ubistvo psa, nanoseći mu više ubodnih rana pre nego što je nesrećnu životinju zverski bacio. Detalji ovog slučaja su zaista šokantni i uznemirujući.

Policija Palilule je brzo reagovala na ovu užasnu vest i uhapsila osumnjičenog muškarca. On se sada suočava sa ozbiljnim optužbama za ubijanje i zlostavljanje životinja, a istraga je u toku kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti ovog strašnog događaja.

Bonus video

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Ivana

31.05.2024 11:14

On je pocinio monstruozan zlocin sa predumisljajem. Svako definisanje zakona kao zakon o dobrobiti zivotinja i sl. je relativizacija zlocina prema zivotinji i obaveze da se ubice pronađu. U zlocinu nema razlika iako ljudi misle da ima. Taj pocinilac mora biti pronadjen i stavljen na dozivotni zatvor, blago receno. Ljudi, to neduzno bice koje ne moze da se pozali, vodio je na egzekuciju! Da bas niko ne vidi! Sramota ljudskog roda je sto misli da su zivotinje neprijatelji ili da nemaju svest ni dusu! Nema je svaki drugi covek!