""VOLEO BIH DA TE VIDIM MAKAR JEDNU SEKUNDICU": Potresne reči vršnjaka ubijenog dečaka (9) kojem je otac presudio sekirom!

Autor:

Svet

25.05.2024

14:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mujaga Čičkušić ubio je ženu i dvoje dece, ćerkicu od dve i sina od 9 godina

""VOLEO BIH DA TE VIDIM MAKAR JEDNU SEKUNDICU": Potresne reči vršnjaka ubijenog dečaka (9) kojem je otac presudio sekirom!

Foto: youtube.com/JRTV 7 Tuzla, Shutterstock

Medicinski tehničar Mujaga Čičkušić, počinio je stravičan zločin u Tuzli 19. maja, kada je sekirom naneo smrtonosne povrede svojoj supruzi Ameli i deci od 2 i 9 godina, a potom izvršio samoubistvo skokom sa zgrade. 

Na večni počinak dečak i devojčica zajedno sa svojom majkom ispraćeni su 23. maja.

Ono što nikoga nije ostavilo ravnodušnim bila su dečica iz odeljenja tragično nastradalog Amara, koja su za svog pokojnog drugara donela bele ruže i posvete u kojima su nacrtali i napisali po čemu će ga pamtiti.

Neka deca nacrtala su nebo i stavila srce, dok su drugi napisali dirljive poruke:

- Amare, žao mi je što te više nema, voleo bih da te vidim makar jednu sekundicu.

 

 


- Nikad teži dan za školu, najteži za učenike, roditelje i učiteljicu 2d razreda. Danas smo se teška srca opraštali sa našim drugarom. Dragi naš dečače, živećeš zauvek u srcima i sećanjima svojih drugara, učiteljice i svih zaposlenih u školi. Obećavamo da te niko neće otrgnuti iz naših sećanja. U tvoje ime ćemo širiti ljubav i prijateljstvo i svakim danom postajati bolji ljudi i tako nastaviti tvoju započetu misiju - piše u opisu objave.

Da podsetimo, Mujaga Čičkušić je 19. maja naneo smrtonosne povrede svojoj supruzi Ameli i deci sekirom koju je kupio na pijaci planiravši ubistvo. To oružje je pronađeno u stanu u kojem su živeli, a detalji i ostale činjenice se utvrđuju i dalje s obzirom da istraga i veštačenja i dalje traju.

Osumnjičeni za ubistva Mujaga Čičkušić je, kako je navedeno prema dosadašnjim izveštajima, prešao u susedni stan iz kojeg je počinio samoubistvo skokom sa zgrade.

Policija nije odmah ušla u njihov stan nakon što je muškarac počinio samoubistvo jer su imali problema s njegovom identifikacijom. On je radio u Nemačkoj i vratio se pre nekoliko dana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading