ŠTA BISTE VI URADILI? Žena na bankomatu pronašla ZABORAVLJENIH 1.500 EVRA: Evo šta je uradila sa POZAMAŠNOM SUMOM!

Autor:

Svet

19.04.2024

09:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fotografija pronađenog novca obišla je društvene mreže i postala predmet interesovanja javnosti.

ŠTA BISTE VI URADILI? Žena na bankomatu pronašla ZABORAVLJENIH 1.500 EVRA: Evo šta je uradila sa POZAMAŠNOM SUMOM!

Foto: shutterstock

Na bankomatu banke u Sorejerjevoj ulici u Ljubljani pronađen je iznenađujući pronalazak - 1.500 evra koje je zaboravio da uzme pravi vlasnik. Fotografija pronađenog novca obišla je društvene mreže i postala predmet interesovanja javnosti.

Čestita nalazačica odnela novac u Policijsku stanicu Šiška

Kako prenosi portal GPMaljevac.COM, novac je pronašla i fotografisala žena u istočnom delu Ljubljane. Nakon pronalaska, odnela je novac u Policijsku stanicu Šiška, gde se i dalje čuva. Ovaj gest iskrene iskrenosti i poštenja zaslužuje divljenje, a istovremeno je podstakao pitanje o pravima i odgovornostima nalazača u ovakvim situacijama.

Procedura za povraćaj novca vlasniku

Prema informacijama portala, pravi vlasnik novca može se obratiti policijskoj stanici Šiška uz izvod iz banke kako bi dokazao svoje vlasništvo nad novcem. Ova procedura osigurava da pravi vlasnik bude identifikovan i da se novac vrati pravom vlasniku.

Ukoliko vlasnik uspe da dokaže da je novac zaista njegov, pripadnici policijske stanice Šiška će mu vratiti pronađeni novac, osiguravajući da novac završi tamo gde mu je i mesto.

Ovaj slučaj nas podseća na važnost iskrenosti i poštenja, ali i na to koliko je važno odgovorno postupati sa novcem. Kako će se ovaj slučaj dalje razvijati, ostaje da vidimo, ali je sigurno da će izazvati pažnju javnosti i podstaći razmišljanje o moralnim i legalnim obavezama u sličnim situacijama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Nena

19.04.2024 23:10

Prosto moram da napišem komentar toga sto je pronađen iznenađujući pronalazak, kao i zbog gesta iskrene iskrenosti. Fantazija!