TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Mladi pripadnik Oružanih snaga BiH pronađen mrtav!

Autor:

Svet

13.04.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nestanak je prijavio njegov stric R.T. krajem marta, što je pokrenulo intenzivnu potragu za mladim vojnikom.

TRAGIČAN KRAJ POTRAGE: Mladi pripadnik Oružanih snaga BiH pronađen mrtav!

Foto: Društvene mreže

Uznemirujući slučaj smrti 30-godišnjeg pripadnika Oružanih snaga Bosne i Hercegovine, Danka Tanaskovića, izazvao je veliku pažnju javnosti i izazvao niz pitanja u vezi sa okolnostima njegovog tragičnog odlaska. Telo Danka Tanaskovića pronađeno je u Drinskom jezeru u Ustiprači, a prema informacijama koje su dospele u javnost, ribari su bili ti koji su prvi primetili telo.

Nestanak je prijavio njegov stric R.T. krajem marta, što je pokrenulo intenzivnu potragu za mladim vojnikom. Međutim, ono što dodatno komplikuje ovu priču jeste činjenica da je Danko bio uhapšen nekoliko dana pre nestanka zbog navodnog pokušaja iznude. Nakon što je proveo neko vreme u pritvoru, pušten je na slobodu, ali je njegova smrt dovela do sumnji i zahteva za detaljnom istragom.

Stric preminulog vojnika izjavio je da ne veruje da je Tanasković izvršio samoubistvo, ističući potrebu za temeljnom istragom koja će rasvetliti okolnosti njegove smrti. Ovakav stav dodatno je uzbunio javnost i podstakao traženje odgovora na pitanje šta se zaista dogodilo te noći.

Foto: Društvene mreže

Danko Tanasković

Kako prenosi "Kliks", kamere su zabeležile Tanaskovića kako se spušta do reke ispod mosta u Foči, gde su pronađeni opušci od cigareta. Ovi detalji mogu biti od ključnog značaja za istragu, pružajući uvid u poslednje trenutke preminulog vojnika i možda otkrivajući neke nove tragove koji bi mogli rasvetliti misteriju njegove smrti.


Istraga je i dalje u toku, a javnost sa nestrpljenjem očekuje više informacija o ovom slučaju, nadajući se da će istina izaći na videlo i da će odgovorni biti privedeni pravdi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading