NESTAO DEČAK U ZAGREBU! Ivanu (13) se od juče gubi trag

Autor:

Svet

09.04.2024

20:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hrvatska policija nastavlja intenzivnu potragu za trinaestogodišnjim Ivanom Lalićem, koji je nestao juče u zagrebačkom naselju Lanište.

NESTAO DEČAK U ZAGREBU! Ivanu (13) se od juče gubi trag

Foto: The Ministry of internal affairs

Policija je danas popodne aktivirala tzv. NENO alarm, koji se koristi kada postoje saznanja koja upućuju na opravdanu bojazan da je nestalo dete oteto i/ili je neposredno ugrožen njegov život i zdravlje ili je izloženo teškoj viktimizaciji. Ovaj alarm se građanima aktivira putem društvenih mreža.

Prema podacima iz Nacionalne evidencije nestalih osoba, Ivan Lalić je rođen 2010. godine, visok je 160 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči. U trenutku nestanka juče u Ulici Lanište, bio je obučen u plave pantalone, dres s natpisom "Dinamo" i "Petković", a nosio je ranac tamnije boje i smeđe patike.

BITNI BROJEVI - ZAGREB

Policija: 192

Hitna pomoć: 194
Vatrogasci: 193
Centar za socijalnu skrb Zagreb: +385 1 6166 111
Služba za hitne intervencije za nestalu decu: 116 000

112 - univerzalni broj za hitne slučajeve

Policija apeluje na građane da pomognu u pronalaženju Ivana pružajući sve moguće informacije o njegovom mogućem kretanju ili boravku od trenutka nestanka.


U ovom trenutku, porodica, policija i građani udružuju svoje napore kako bi pronašli Ivanov trag i osigurali njegovu bezbednost. Svaka informacija može biti od velike pomoći u ovoj situaciji.

Policija takođe moli sve koji imaju bilo kakvu informaciju o Ivanovom nestanku da je podele sa nadležnim organima ili putem društvenih mreža kako bi se što pre pronašao Ivan i vratio njegovoj porodici.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading