MUŠKARAC PRETIO DA ĆE BACITI PLINSKU BOCU I DIĆI SVE U VADUH! Sprečavao službenike da rade svoj posao, pa ga uhapsili!

Autor:

Svet

13.03.2024

19:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen vlasnik kafe bara Akademik zbog sprečavanja deložacije.

MUŠKARAC PRETIO DA ĆE BACITI PLINSKU BOCU I DIĆI SVE U VADUH! Sprečavao službenike da rade svoj posao, pa ga uhapsili!

Foto: youtube.com/printscreen

Policija Bosne i Hercegovine na terenu

Nakon neuspelog pokušaja deložacije, Zoran Kasagić, vlasnik kafe bara Akademik, uhapšen je pod sumnjom da je izvršio krivično delo sprečavanje službenog lica u obavljanju službene radnje. Incident se dogodio u Ulici majora Milana Tepića u Gradiški, gde je Kasagić sprečio sudske izvršitelje i policiju da ga deložiraju iz kuće.

Plinska boca kao sredstvo za sprečavanje deložacije

Kasagić je izašao na balkon držeći plinsku bocu i preteći da će sve dići u vazduh. Ova neobična i dramatična scena privukla je pažnju javnosti i izazvala ozbiljnu bezbednosnu situaciju. Reakcija vlasnika kafe bara Akademik ostavila je snažan utisak na okolinu i pokrenula pitanja o načinima na koje pojedinci reaguju u sličnim situacijama.

Odložena deložacija uz saglasnost sudije

Deložacija Zorana Kasagića je, uz saglasnost postupajućeg sudije Osnovnog suda u Gradiški, odgođena do daljnjeg iz bezbednosnih razloga. Ova odluka ukazuje na ozbiljnost situacije i potrebu za dodatnim merama opreza prilikom postupanja u sličnim situacijama.

Kasagić se trenutno nalazi u pritvoru, dok se istražne radnje i dalji postupci povodom ovog događaja nastavljaju. Javno mnjenje je podeljeno u vezi sa njegovim postupkom, a slučaj privlači pažnju medija i građana Gradiške.

- Policijski službenici PU Gradiška su danas uhapsili Z.K. iz Gradiške zbog osnova sumnje da je počini okrivično delo sprečavanje službenog lica u obavljanju službene radnje. Krivično delo je počinjeno prilikom deložacije Z.K. u Ulici Milana Tepića u Gradiški od strane Osnovnog suda u Gradiški. O svemu je obavešten dežurni tužilac OJT Banjaluka- navodi se u saopštenju PU Gradiške.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading