PAZITE SE DA NE PROĐETE KAO PAVLE! Mladić mora da plati 5.000 dinara jer je na trgu ISPUŠTAO ČUDNE ZVUKOVE

Autor:

Svet

26.02.2024

12:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dvadesetjednogodišnji mladić ostao je bez reči kada mu je rečeno da mora da izvadi ozbiljniju sumu novca iz džepa

PAZITE SE DA NE PROĐETE KAO PAVLE! Mladić mora da plati 5.000 dinara jer je na trgu ISPUŠTAO ČUDNE ZVUKOVE

Foto: pixabay.com

Zagrepčanin po imenu Pavle moraće da plati 40 evra (skoro 5.000 dinara) kazne zbog čudnog i neartikulisanog ispuštanja zvukova.

Dvadesetjednogodišnji mladić uznemiravao je prolaznike na Trgu bana Jelačića u Zagrebu dok je vikao nešto što niko nije mogao da razume.

Nakon što je priveden, na nikad brži način je i kažnjen zbog remećenja javnog reda i mira, prenosi danica.hr.

Presuda je nepravomoćna i na nju se može žaliti.

Sve se događalo u septembru 2023. godine u 1.30 iza ponoći, kada je Pavle na Trgu bana Jelačića "galamio i ispuštao neartikulirane glasove, a koji su se s obzirom na doba noći čuli na većoj udaljenosti".

U odbrani je mladić istakao da mu policajac nije ponudio alkotest niti test na droge, niti ga je pitao o zdravstvenom stanju koje je, kaže, s obzirom na neartikulirane glasove, moglo da bude loše.

"Neartikulirani glasovi ne mogu biti remećenje javnog reda i mira. Pa, to se nije moglo čuti dalje od pet metara od mene, što mogu potvrditi i Dea i Eva koje se bile sa mnom u društvu, rekao je Pavle u svojoj odbrani", prenosi Danica.hr.

Policajac je u svom svedočenju na sudu rekao da je mladić te noći neartikulisano vikao, ali on nije razumeo reči, a bio je od njega udaljen dvadesetak metara.

"Kolega Mate je pregledao mladića kako bi utvrdio ima li predmete pogodne za napad ili drogu. Ništa nije pronađeno", rekao je policajac Vanja.

Bizarna vest obišla je region a mnogi korisnici mreža upozoravali su jedni druge da moraju i oni da obrate pažnju ubuduće da se po trgovima "ne glupiraju".

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading