KRALJICA DŽEPAROŠA OPET UKRALA! Evo gde je uhvaćena čuvena patološka kradljivica Sabaheta Džindo!

Autor:

Svet

24.02.2024

14:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od slučajeva koji su doveli do presude odnosi se na 18. jul kada je Džindo iz torbe J.N. ukrala novčanik sa dokumentima i 170 maraka.

KRALJICA DŽEPAROŠA OPET UKRALA! Evo gde je uhvaćena čuvena patološka kradljivica Sabaheta Džindo!

Foto: PU ZAGREBAČKA

Patološka kradljivica Sabaheta Džindo, koja nosi neslavnu titulu kraljice džeparoša u BiH, ponovo je dospelela u centar pažnje nakon što je uhvaćena na delu tokom krađe na pijaci u Živinicama. Radnici pijace su uspeli da je uhvate u trenutku pokušaja krađe, čime je ovaj niz njenih prestupa dobio novi epilog.

Osuđena na 18 meseci obaveznog psihijatrijskog lečenja

Sabaheta Džindo već je bila poznata javnosti po brojnim krađama, a novembar 2022. godine doneo je presudu Osnovnog suda u Bijeljini kojom je osuđena na 18 meseci obaveznog psihijatrijskog lečenja zbog učestalih krađa. Ona je, prema navodima iz presude, u tržnim centrima u Bijeljini ukrala novac i bankovne kartice od dve osobe.

Detalji krađa koje su dovele do presude

Jedan od slučajeva koji su doveli do presude odnosi se na 18. jul kada je Džindo iz torbe J.N. ukrala novčanik sa dokumentima i 170 maraka. Međutim, nakon toga je sa kartice skinula još 500 maraka. Mesec dana kasnije, 21. avgusta, iz torbe T.B. ukrala je novčanik u kojem se nalazilo čak 1.050 maraka i 70 evra.

Ovim slučajevima krađe Sabahete Džindo i njenom uhvaćenju na delu, još jednom je skrenuta pažnja na problem patološke kradljivice koja već duže vreme izaziva nemir među građanima Bosne i Hercegovine.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading