PROLAZNICI U ŠOKU: ČOVEK VISIO SA BRANKOVOG MOSTA! Crtao grafite dok je u pozadini išla pesma Riblje Čorbe!

Autor: M.B.

Hronika

24.02.2024

14:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Opasna umetnost na visini.

PROLAZNICI U ŠOKU: ČOVEK VISIO SA BRANKOVOG MOSTA! Crtao grafite dok je u pozadini išla pesma Riblje Čorbe!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Shutterstock

Voditeljka emisije "Beogradske hronike" Ana Manojlović zabeležila je neobičan prizor na Kosančićevom vencu u Beogradu - mladić koji se popeo iznad Brankovog mosta kako bi nacrtao grafit. Ova hrabra, ali riskantna akcija izazvala je šok i nevericu među prolaznicima, koji su reagovali uzvikom "Jadna mu majka" i pozivom da novinari istraže da li je mladić "normalan". Momenat je zabeležen i podeljen na društvenim mrežama uz muzičku podlogu pesme Riblje čorbe "Kako je lepo biti glup".

Brza viralnost

Snimak ove neobične akcije ubrzo je postao viralan na društvenim mrežama, šireći se brzinom svetlosti i privlačeći pažnju javnosti. Mnogi su bili zapanjeni hrabrošću mladića, ali i rizikom koji je preuzeo kako bi ostvario svoje umetničko delo.

Reakcije prolaznika

Prolaznici su bili užasnuti prizorom mladića koji se penje iznad mosta, izražavajući svoju zabrinutost i nevericu u vezi sa tim potezom. Njihove reakcije su dodatno doprinele širenju ovog događaja na društvenim mrežama i izazvale dodatnu pažnju javnosti.

Umetnička hrabrost ili neodgovornost?

Ova akcija postavlja pitanje - da li je umetnost vredna rizika po sopstveni život? Da li je ovo hrabar čin ili neodgovorno ponašanje? Mnogi su podeljeni u svojim mišljenjima o ovoj temi, dok je sama akcija ostavila snažan utisak na javnost. Jedno je sigurno - ova neobična situacija će još dugo biti tema razgovora i rasprava.

Ovaj neobičan događaj na Kosančićevom vencu u Beogradu brzo je postao viralan na društvenim mrežama, izazivajući šok i nevericu među prolaznicima. Pitanje umetničke hrabrosti i odgovornosti ostaje otvoreno, ali jedno je sigurno - ova neobična akcija će još dugo biti tema rasprava i analiza.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading