RASKRINKANA SRPSKO-JERMENSKA BANDA LOPOVA U BEOGRADU! Provaljivali ljudima u stanove i krali nakit i satove!

Autor: M.B.

Hronika

24.02.2024

09:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpsko-jermenska banda lopova osumnjičena za seriju provala u Beogradu.

RASKRINKANA SRPSKO-JERMENSKA BANDA LOPOVA U BEOGRADU! Provaljivali ljudima u stanove i krali nakit i satove!

Foto: Shutterstock, Pixabay

U Trećem osnovnom tužilaštvu u Beogradu održano je saslušanje osumnjičenih za seriju provala u stanove, a kao rezultat toga šestoro osumnjičenih, među kojima su trojica srpskih državljana (A.R. 25, A.S. 55, L.V. 28) i trojica Jermena (V.A. 38, H.K. 38, A.B. 40), suočavaju se sa optužbama za tešku krađu. Osumnjičeni su navodno koristili podesan alat kako bi provalili u stanove tokom januara i februara, odakle su odnosili nakit, ručne satove i novac.

Određivanje pritvora i mera zabrane

Nakon saslušanja, trojici Jermena i srpskom državljaninu A.S. određen je pritvor do 30 dana, dok je A.R. pušten uz kućni pritvor uz nošenje nanogice. L.V. je dobio rešenje kojim mu je zabranjeno napuštanje boravišta.

Osumnjičeni su saslušani u prisustvu svojih advokata, dok su se Jermeni, pored pravnog zastupnika, koristili i uslugama prevodioca.

Podsetimo, noćas u Beogradu dogodila se teška saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovali tinejdžeri, a devetnaestogodišnjak je teško povređen. Nesreća se desila u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 146 oko 03.15 sati. Pored teško povređenog devetnaestogodišnjaka, još četiri tinejdžera su lakše povređena u ovom udesu.


Brojne saobraćajne nesreće tokom noći

Osim ove teške nesreće, u Beogradu su se tokom noći dogodile još četiri saobraćajne nesreće u kojima su dve osobe lakše povređene. Hitna pomoć je intervenisala ukupno 117 puta, od čega je bilo 30 intervencija na javnim mestima.

Hitna pomoć reagovala 117 puta

Hitna pomoć je noćas bila izuzetno angažovana, reagujući čak 117 puta. Od tog broja, čak 30 intervencija se odvijalo na javnim mestima. Ovo pokazuje visok stepen hitnosti i neophodnost brze reakcije medicinskog osoblja tokom noćnih sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading