HAPŠENJE U CENTRU: Mladić osumnjičen za pokušaj ubistva u blizini Elektrotehničke škole!

Autor:

Svet

18.02.2024

17:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhapšen osumnjičeni za pokušaj ubistva u Podgorici

HAPŠENJE U CENTRU: Mladić osumnjičen za pokušaj ubistva u blizini Elektrotehničke škole!

Foto: Shutterstock

Ilustracija


Policija je uhapsila I.B. (21) iz Podgorice zbog sumnje da je pokušao da ubije dve osobe. Fizički sukob dogodio se u petak oko 13.40 sati u neposrednoj blizini srednje Elektrotehničke škole „Vaso Aligrudić“ u Podgorici. Dve osobe su tom prilikom zadobile povrede nanete oštrim predmetom.

Identifikacija učesnika i pretres

Pripadnici podgoričke policije su identifikovali veći broj učesnika ovog događaja, a zatim izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni I.B. (21).

Osumnjičeni lišen slobode

I.B. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju na štetu dva lica. Policijski službenici nastavljaju rad na ovom predmetu u cilju potpunog rasvetljavanja događaja i utvrđivanja odgovornosti ostalih učesnika, saopšteno je iz sedišta crnogorske policije.

Ovaj slučaj podstiče na razmišljanje o bezbednosti i prevenciji nasilja među mladima, posebno u blizini škola i učeničkih centara. Nadležne institucije trebalo bi da preduzmu dodatne mere kako bi se osigurala sigurnost učenika i sprečilo nasilje među mladima.

Konačno, nadamo se da će istraga otkriti sve činjenice ovog slučaja i da će odgovorni biti privedeni pravdi.

(Novosti)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading