ALEKSANDAR SE PREKRSTIO I SKOČIO U LEDENO JEZERO! Muškarac se udavio pred ženinim očima - nakon par minuta čuo se samo JEZIVI KRIK! (VIDEO)

Autor:

Svet

29.01.2024

09:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kada je Aleksandar ušao u vodu, ubrzo je potonuo i nestao.

ALEKSANDAR SE PREKRSTIO I SKOČIO U LEDENO JEZERO! Muškarac se udavio pred ženinim očima - nakon par minuta čuo se samo JEZIVI KRIK! (VIDEO)

Foto: PU Sombor

U potresnom događaju koji je zavio u crno porodicu i zajednicu, Aleksandar (38) iz Ukrajine izgubio je život u tragičnom incidentu na zaleđenoj reci, pred očima svoje supruge.

Uznemirujući snimak zabeležen 5. februara 2022. godine prikazuje Aleksandra kako se sprema za skok u zaleđenu reku Čortomlik, u ukrajinskoj oblasti Dnjepropetrovsk. Njegova namera da se zabavi skokom na -5 stepeni Celzijusa završila je kobno zbog brze rečne struje ispod leda.

Pre nego što je krenuo u skok, dok je njihov prijatelj bušio rupu u ledu, na snimku se čuje razgovor između Aleksandra i njegove supruge. "Zar se ne plašiš, Aleksandre?", pitala ga je ona, na šta je on samouvereno odgovorio da se ne plaši.

Potom je Aleksandar skinuo odeću, prekrstio se i krenuo ka vodi. Na snimku se može čuti kako njegova žena izražava zabrinutost zbog hladnoće i izražava nadu da se neće prehladiti.

Kada je Aleksandar ušao u vodu, ubrzo je potonuo i nestao. Njegova žena je uzviknula u panici, a prijatelj je pokušao da iseče još jednu rupu u ledu, ali je bilo prekasno da ga spasu. Spasioci su pronašli njegovo telo sledećeg dana na dubini od skoro četiri metra.

Ovaj tragični incident podseća na sličan slučaj koji se nedavno dogodio u Rusiji, kada je advokatica Ana Uskova (40) takođe izgubila život nakon što je uronila u ledenu reku, pred očima svoje porodice. Oba događaja su duboko potresla lokalnu i širu zajednicu, ističući opasnosti koje nose aktivnosti na ledu, posebno u prisustvu brze rečne struje.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading