TEŠKA PORODIČNA TRAGEDIJA! Brat ubio brata!

Autor:

Svet

18.01.2024

08:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zločinu je navodno prethodila porodična svađa.

TEŠKA PORODIČNA TRAGEDIJA! Brat ubio brata!

Foto: Tanjug/DARIO GRZELJ

U naselju Borovci u opšini Kula Norinska kasno sinoć dogodilo se ubistvo

Ubijen je muškarac, a kako nezvanično saznaju hrvatski mediji, brat je ubio rođenog brata. 

Zločinu je navodno prethodila porodična svađa

I u Srbiji, kod Žitorađe, na Badnji dan dogodilo se da je brat ubio brata.

Naime, Ninoslav Džeferović (27) iz Držanovca kod Žitorađe je ubio rođenog brata posle porodične svađe, a policiju je sačekao sedeći pored mrtvog brata sav u suzama.

Priznao je zloči rekavši da je do verbalne svađe došlo u dvorištu gde su njihove porodične kuće, a potom i tuče. Kazao je da će doživotno da pati što je u afektu ubio rođenog brata pošto su se obojica vratili iz šume sa badnjacima nakon što su sa društvom konzumirali alkohol u većim količinama. 

Ninoslav je bratu presudio sekirom, a u trenutku zločina u kući su bila deca obojice braće, njihove supruge i baba Slavica.

I u selu Međulužje kod Mladenovca, u julu ove godine oko 13 časova dogodila se stravična porodična tragedija u kojoj je Aleksandar L. (14) iz lovačke puške usmrtio rođenog brata Nikolu L. (12).

Dečaci s bili u kući sa bakom V. L. (56) i prabakom, dok su im roditelji bili na poslu. Igrali su se u dvorištu, a onda, navodno, posvađali oko toga koji će od njih dvojice prvi da uđe u bazen da se kupa. Stariji brat je potom ušao u kuću i uzeo lovačku pušku. Istrčao je napolje, uperio pušku u brata i ona je opalila. Smrtonosni hitac pogodio je Nikolu u glavu i usmrtio ga.

Bonus video

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading