UHAPŠEN MALOLETNIK U PODGORICI: Zlostavljao drugaricu i sve snimao telefonom!

Autor:

Svet

11.01.2024

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je brzo reagovala i uhapsila osumnjičenog maloletnika, a sada je slučaj prebačen postupajućem tužiocu.

UHAPŠEN MALOLETNIK U PODGORICI: Zlostavljao drugaricu i sve snimao telefonom!

Foto: shutterstock

Maloletnik star 17 godina uhapšen je zbog sumnje na zlostavljanje u naselju Zelenika u Podgorici. Prema saopštenju policije, on je fizički napao i zlostavljao maloletno lice staro 16 godina, dok je celo zlostavljanje snimao mobilnim telefonom.

Policija je reagovala nakon što je prijavljeno da je došlo do napada 20. decembra prošle godine. Osumnjičeni maloletnik je uhapšen i biće priveden postupajućem tužiocu na dalju nadležnost.

Ovo krivično delo stavlja se na teret maloletnom licu, a teško je zamisliti šta je moglo dovesti do ovakvog postupka. Zlostavljanje maloletnog lica, uz snimanje celog događaja, ostavlja dubok trag i zahteva ozbiljnu reakciju nadležnih institucija.

Policija je brzo reagovala i uhapsila osumnjičenog maloletnika, a sada je slučaj prebačen postupajućem tužiocu. Očekuje se da će pravosudni organi sprovesti dalju istragu i preduzeti odgovarajuće mere u skladu sa zakonom.

Da podsetimo, ovo nije prvi slučaj da maloletnici u Crnoj Gori prave probleme. Naime, sedamnaestogodišnji N.M. predao se u novembru prošle godine cetinjskoj policiji nakon što je nožem nasrnuo na majku N.M. (61). On je policiji predao i nož kojim je majci naneo povrede.

Policija je od službe Hitne pomoći oko 19.35 sati dobila informaciju da je jedna ženska osoba sa povredama na leđima u predelu lopatice, primljena radi ukazivanja pomoći. A ubrzo je u Odeljenje bezbednosti došao maloletnik koji je priznao da je nožem ubo majku, prenosi Radio Cetinje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading