UKRALI ROBU IZ DVORIŠTA U VREDNOSTI OD 4 000 EVRA: Otuđili brodske propelere

Autor:

Svet

03.01.2024

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budvanska policija je identifikovala osumnjičene i po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu ih lišila slobode zbog sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

UKRALI ROBU IZ DVORIŠTA U VREDNOSTI OD 4 000 EVRA: Otuđili brodske propelere

Foto: ATA Images/E-stock

Danas je crnogorska policija saopštila da su dva muškarca iz Podgorice, stara osamnaest i trideset i dve godine, uhapšena u Budvi zbog sumnje da su izvršili krivično delo teška krađa.

Prema navodima policije, osumnjičeni su 18. decembra u večernjim časovima iz dvorišta jedne porodične kuće u naselju Bečići otuđili pet brodskih propelera čija je vrednost procenjena na oko 4.000 evra.


Kako se navodi u saopštenju policije, budvanska policija je identifikovala osumnjičene i po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu ih lišila slobode zbog sumnje da su izvršili ovo krivično delo.

Prema informacijama crnogorske policije, osumnjičeni muškarci su izvršili tešku krađu u naselju Bečići, otuđivši pet brodskih propelera čija je vrednost procenjena na oko 4.000 evra.

- Budvanska policija je identifikovala osumnjičene i po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu ih lišila slobode zbog sumnje da su izvršili gore opisano krivično delo - navodi se u saopštenju policije.

Crnogorska policija je brzo reagovala nakon izvršenja krivičnog dela teške krađe, identifikujući osumnjičene i preduzimajući korake ka njihovom hapšenju. Po nalogu državnog tužioca u Osnovnom državnom tužilaštvu, osumnjičeni su lišeni slobode i sada se nalaze u pritvoru dok traje istraga.

Očekuje se dalji razvoj situacije u vezi sa ovim slučajem teške krađe u naselju Bečići, a crnogorska policija i nadležni organi nastaviće sa sprovođenjem istrage kako bi se utvrdile sve okolnosti ovog događaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading