NAPAD U VUKOVARU ŠOKIRAO REGION: Ovo su detalji hapšenja petorice mladića i njihovih saslušanja!

Autor:

Svet

10.01.2024

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istražni zatvor za napadače

NAPAD U VUKOVARU ŠOKIRAO REGION: Ovo su detalji hapšenja petorice mladića i njihovih saslušanja!

Foto: Printskrin RTL


Trojica napadača tinejdžera i njihov pomagač su iza rešetaka zbog straha od uticaja na svedoke i mogućnosti ponavljanja krivičnog dela. Prema izveštaju RTL-a, četvorica muškaraca koji se dovode u vezu sa napadom na tinejdžere u Vukovaru su privedena i određen im je jednomesečni istražni zatvor. Jedan od osumnjičenih se navodi samo kao pomagač, dok se za ostalu trojicu sumnja da su direktno učestvovali u napadu.

Osumnjičeni iznajmio stan u Vukovaru kako bi se napadači sakrili

Prema dostupnim informacijama, jedan od osumnjičenih se sumnjiči da je iznajmio stan u Vukovaru kako bi omogućio napadačima da se sakriju. Ovo otkriće baca novo svetlo na slučaj i ukazuje na planiranu pripremu za napad na tinejdžere u Vukovaru.

Optužbe za teške telesne povrede

Trojica osumnjičenih se terete za krivična dela nanošenje teških telesnih povreda i nanošenje teških telesnih povreda u pokušaju. Ovo ukazuje na ozbiljnost napada i potencijalne ozbiljne posledice po žrtve.

Podsetimo, ukupno pet mladića je uhapšeno u vezi sa ovim slučajem, od kojih je jednom ranije određen istražni zatvor. Ostala četvorica privedena su danas i saslušana u Općinskom državnom odvjetništvu u Vukovaru.

Napad na tinejdžere u Vukovaru izazvao je veliku pažnju javnosti i zabrinutost zbog bezbednosti mladih u ovom gradu. Istraga će nastaviti da rasvetljava sve okolnosti ovog slučaja i privedene osobe će se suočiti sa zakonskim posledicama svojih postupaka.

(RTL)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading