TRI TINEJDŽERA U HRVATSKOJ NESTALA U KRATKOM VREMENSKOM PERIODU: Ivan, Patrik i Lukas, svi imaju 14 godina!

Autor:

Svet

10.01.2024

21:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U slučaju da posedujete informacije o ovim osobama, iz policije pozivaju da odmah obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192.

TRI TINEJDŽERA U HRVATSKOJ NESTALA U KRATKOM VREMENSKOM PERIODU: Ivan, Patrik i Lukas, svi imaju 14 godina!

Foto: Mup

Prema informacijama koje je policija objavila na stranici Nestali.hr, u proteklih nekoliko dana u Hrvatskoj su nestala trojica 14-godišnjaka.

Foto: Mup

 

 

Najpre je 07. januara nestao Ivan Šnajdar, koji se udaljio sa adrese u Zagrebu, a na sebi je imao trenerku i belu majicu. Ivan ima smeđu kosu, plave oči i srednje je telesne građe. Dan kasnije u Rijeci je nestao Lukas Kiralj Jeremić, takođe 14-godišnjak.

Foto: Mup

 

 

U ponedeljak je u Zagrebu nestao i Patrik Geck (14), a u trenutku nestanka nosio je crne pantalone, narandžastu majicu s kapuljačom, crnu jaknu i patike. Patrik je visok 175 cm, ima smeđu kosu i smeđe oči te je srednje telesne građe.

Foto: Mup

 

 

U slučaju da posedujete informacije o ovim osobama, iz policije pozivaju da odmah obavestite najbližu policijsku stanicu ili nazovete na broj 192. Takođe, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: nestali@nestali.hr

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading