MOĆNA PORUKA PUTINOVIH "VUKOVA" SRPSKOJ: Rusija će da ojača i doći će da vam pomogne (VIDEO)

Autor:

Svet

10.01.2024

19:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandar Zaldostanov Hirurg čestitao je rođendan Republici Srpskoj i poručuje podršku Rusije

MOĆNA PORUKA PUTINOVIH "VUKOVA" SRPSKOJ: Rusija će da ojača i doći će da vam pomogne (VIDEO)

Foto: twitter/printscreen/@rtbalkan


Vođa Moto kluba "Noćni vukovi" Aleksandar Zaldostanov Hirurg čestitao je 32. rođendan Republici Srpskoj i istakao snažnu podršku Rusije srpskom narodu.

U izjavi za RT Balkan, Zaldostanov je naglasio da Rusi stoje uz srpski narod i izrazio želju da se "sila živi i da ne ugase vatru u prelomnim trenucima za Srbiju".

Poručio je da će Rusija ojačati i doći da pomogne Srbiji, te poželeo srećan rođendan Republici Srpskoj.

 

 


Humanitarni rad Moto kluba "Noćni vukovi"

Pored političkih angažmana, Moto klub "Noćni vukovi" takođe se ističe i humanitarnim radom. Već 20 godina za redom, ovaj klub organizuje novogodišnje predstave za decu, a poslednjih nekoliko godina posebno se posvećuju Srbima i Republici Srpskoj. Ova inicijativa pokazuje posvećenost kluba da pruži podršku zajednici kroz kulturne događaje i aktivnosti koje doprinose zajedništvu i solidarnosti.

Kroz svoje aktivnosti, Moto klub "Noćni vukovi" nije samo simbol slobode na putevima, već i pokretač pozitivnih promena u društvu, posebno kada je reč o podršci deci i zajednici.

 

 

 

 


Pored izjave vođe "Noćnih vukova" Aleksandra Zaldostanova Hirurga, u prilogu se nalazi i video snimak koji dodatno oslikava podršku i prijateljstvo između Rusije i Srbije. Ovaj video materijal pruža uvid u aktivnosti ovog moto kluba i dodatno ističe značaj njihovog angažmana i podrške srpskom narodu.

Ukupno, Moto klub "Noćni vukovi" svojim delovanjem pruža podršku i prijateljstvo između Rusije i Srbije, ističući humanitarni rad i angažman u zajednici kao ključne vrednosti.<

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO


 

Komentari (0)

Loading