''NIJE DOBRO'' Najnoviji detalji stravičnog ubistva u Velikoj Gorici: Ovo je komšijama pričala ubijena Marija o svom suprugu Zvonku!

Autor:

Svet

30.12.2023

13:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Juče se u mirnom delu Velike Gorice odigrala tragedija koja je potresla lokalnu zajednicu.

''NIJE DOBRO'' Najnoviji detalji stravičnog ubistva u Velikoj Gorici: Ovo je komšijama pričala ubijena Marija o svom suprugu Zvonku!

Foto: Facebook

Zvonimir Drvodelić, penzionisani mehaničar, počinio je brutalan zločin u cvećari, ubivši svoju suprugu. Međutim, užas nije stao tu - Drvodelić je ilegalno posedovao pušku kojom je izvršio ovo zlodelo. Nakon napada u cvećari, tragedija se nastavila kada je došao do svoje kuće u istoj ulici, gde je istim oružjem usmrtio svoju majku, da bi potom sebi oduzeo život.

Policija je odmah intervenisala nakon poziva vlasnika cvećare, koji su bili svedoci jezivog događaja. Drvodelić je, odeven samo u donji veš, progonio svoju suprugu dvorištem, da bi ona uspela da se sakrije u toalet cvećare. Bezobzirno pucajući kroz zatvorena vrata, Drvodelić je usmrtio svoju suprugu.

Nakon ovog stravičnog čina, Zvonimir se povukao u svoju kuću udaljenu svega 30-ak metara, gde je iz iste puške pucao u svoju majku. Potom se zabarikadirao unutar kuće, a kada je policija stigla na lice mesta, zatekla je već mrtvog Drvodelića.

Porodična tragedija ostavlja mnoga pitanja bez odgovora, posebno s obzirom na to da su Drvodelići živeli zajedno u istoj kući. Zvonimir i njegova supruga Marija bili su smešteni na spratu, dok je u prizemlju živela njegova majka Veronika.

Iako policija i Centar za socijalni rad nikada nisu intervenisali u ovoj porodici, susedi su svedočili o žestokim svađama među supružnicima. Marija je često izbegavala odgovore na pitanja komšija o odnosu sa suprugom, jednostavno konstatujući: "Nije dobro."

Nakon uviđaja, tela su prevezena u Zavod za sudsku medicinu u Zagrebu, a lokalna zajednica ostaje u šoku i tuzi zbog ovog tragičnog događaja koji je zauvek promenio živote članova porodice Drvodelić i njihovih suseda.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading