ODJEKNULA EKSPLOZIJA U SARAJEVU: Uhapšene tri osobe zbog sumnje da izazivaju opštu opasnost!

Autor:

Svet

25.12.2023

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije bilo povređenih osoba, dok je došlo do oštećenja na kući i okućnici.

ODJEKNULA EKSPLOZIJA U SARAJEVU: Uhapšene tri osobe zbog sumnje da izazivaju opštu opasnost!

Foto: youtube.com/printscreen

Policija Bosne i Hercegovine na terenu

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajeva uhapsili su tri osobe zbog sumnje da se mogu dovesti u vezu sa aktiviranjem eksplozivne naprave na području Opštine Stari Grad.

Kako se navodi u zvaničnom saopštenju policije, 24. decembra u 2.20 časova u ulici Berkuša mala, opština Stari Grad Sarajevo, aktivirane su eksplozivne naprave.

Tom prilikom nije bilo povređenih osoba, dok je došlo do oštećenja na kući i okućnici.

Obavešten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva KS, a uviđaj su obavili pripadnici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo, piše Srpkainfo.

Zbog postojanja osnova sumnje da se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem krivičnog dela “Izazivanje opšte opasnosti” uhapšeni su E. R., (51) iz Rudog, A. R. (27) iz Sarajeva i A. B (56) iz Sarajeva, svi nastanjeni u Sarajevu koji su predati u Prostorije za zadržavanje osoba lišenih slobode MUP KS – rekli su u policiji.

Policijski službenici MUP-a KS nastavlja se rad na dokumentovanju ovog krivičnog dela.

Pre nekoliko dana i u Beogradu je odjeknula eksplozija, kada je bačena bomba na jedan poznati restoran u prestonici, a koji je u vlasništvu N.M., snaje Vinka Rakonjca optuženog na 12 godina zatvora zbog trgovine heroinom.

Kako saznajemo, u pitanju je Pashe Pizza Bar, koji se nalazi u Ulici Vojvide Stepe u Beogradu, a na objekat je bačena bomba m70.

Nakon incidenta, iz ovog restorana oglasili su se na svom Instagram profilu.

Dragi gosti, trenutno su radovi u toku u našem restoranu. Restoran će početi sa radom u četvrtak 14.12. od 12 časova - stoji u objavi ovog restorana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading