SNAGA I VOLJA ZA ŽIVOTOM: Tragedije i nepravde nisu slomile Rajku (80), uprkos TUMORU, sama u planini brine o stoci i teško bolesnoj sestri (VIDEO)

Autor:

Svet

08.12.2023

12:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rajka Lekić, osamdesetogodišnja Bosanka iz Donjeg Vakufa, predstavlja pravi primer snage i izdržljivosti. Sa štapom u ruci, ona hrabro čuva svoje životinje, uprkos zdravstvenim problemima i teškoj sudbini.

SNAGA I VOLJA ZA ŽIVOTOM: Tragedije i nepravde nisu slomile Rajku (80), uprkos TUMORU, sama u planini brine o stoci i teško bolesnoj sestri (VIDEO)

Foto: PrintScreen/ YouTube/ ALEN AVDIĆ

U planinskom kraju punom vukova i medveda, Rajka se ne predaje, već svakodnevno brine o svojih 17 koza, kravama, teladima i ovcama. Iako je suočena sa herpesom i tumorom, ona se šali na svoj račun, ističući da se ne može "iz ove kože u drugu".

Rajka ističe da je prošla kroz teške životne situacije, uključujući gubitak bliskih članova porodice i nepravdu koju je pretrpela od svojih sestara. Ipak, ona ne gaji mržnju, već se trudi da brine o najmlađoj sestri koja je najbolesnija. Iako je materijalno izigrana od strane svojih sestara, Rajka ne gubi veru u dobro u ljudima, ističući da "dok ima koristi, svi hoće, kad nema - ništa".


Rajka je primer istinske snage i volje za životom, te nastavlja da se osmehuje uprkos svim nedaćama koje su je zadesile. Njen primer hrabrosti i ljubavi prema životinjama i porodici zaista zaslužuje divljenje i poštovanje.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading