"NISAM KRIV!" SKANDALOZNA ODBRANA OPTUŽENOG ZA ZLOSTAVLJANJE: Stefan saslušan danas nakon što je pretukao devojku iz Rusije

Autor:

Hronika

08.12.2023

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na teret mu se stavlja zlostavljanje i mučenje koje je, kako se navodi, počinio 3. decembra u stanu u Šafarikovoj ulici u samom centru Beograda.

"NISAM KRIV!" SKANDALOZNA ODBRANA OPTUŽENOG ZA ZLOSTAVLJANJE: Stefan saslušan danas nakon što je pretukao devojku iz Rusije

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

Stefan M. (29) iz Kosjerića kojeg je S.A. (19) državljanka Rusije optužila da ju je pretukao u stanu u Beogradu saslušan je danas u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u koje je rekao: "Nisam kriv", prenosi Telegraf.rs

Prilikom saslušanja pred Prvim osnovnim javnim tužilaštvom u Beogradu osumnjičeni S.M. (29) je u prisustvu branioca izneo svoju odbranu i negirao izvršenje predmetnog krivičnog dela, nakon čega je podnet predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu, sudiji za prethodni postupak za određivanje pritvora prema osumnjičenom S.M. , a na osnovu člana 211. stav 1. tačka 1 i tačka 2 Zakonika o krivičnom postupku, jer postoje druge okolnosti koje ukazuju na opasnost od bekstva, kao i osobite okolnosti koje ukazuju da će ometati postupak uticajem na svedoke.

Na teret mu se stavlja zlostavljanje i mučenje koje je, kako se navodi, počinio 3. decembra u stanu u Šafarikovoj ulici u samom centru Beograda. Tada ju je pretukao i ukrao joj torbu sa dokumentima, prenosi Telegraf.rs

Devojka iz Rusije 4. decembra ove godine slučaj je prijavila policiji. Da je u Urgentnom centru završila nakon njegovih batina.

Ona kaže da joj je bacio i dokumeta i da joj je pretio, a zove se Stefan.

Moj bivši dečko Srbin je ovo uradio. Bacio mi je pasoše i izvod iz matične knjige rođenih, maltretirao me i tukao, pretio mi, uzeo svu moju ušteđevinu. Razbio mi je dva mobilna telefona - napisala je ona.

Nakon stravičnog incidenta kaže da je dobila i mnogo poruka podrške i da je zahvalna policiji i Rusima koji je podržavaju.

Lice mi izgleda bolje. Ali mi je upućeno puno poruka mržnje posle svega, što je čudno. Napisala sam da je Srbin jer jeste Srbin i ništa više. Ja sam Ruskinja, naši narodi su braća. Ali loših ljudi ima svuda. Sećam se kako sam ležala na podu i vrištala na tri jezika da prestane i da ga volim! - napisala je Ruskinja.

Kaže da je i dalje bez dokumenata koje joj je ukrao bivši dečko, počinilac ovog dela koga je policija identifikovala kao M.S. (29) iz Kosjerića koji je navodno te večeri bio u alkoholisanom stanju. Nakon tri dana od incidenta podelila je na Instagramu kako se oseća i da ima problema sa snom, a kaže da je na sve to počela i da halucinira.

- Ne mogu da spavam. Legla sam oko 4.30. Uzela sam prvi put tablete za spavanje jer imam problema da zaspim, a sad spavam bez Stefana i bola. Bila sam u nekom čudnom stanju polusnu, ne znam kako da to opišem. Počela sam da haluciniram. Mislila sam da mi je Arina nešto rekla, da mi je šapnula na uho. Otvorio sam oči i ona je sedela ispred mene u veoma čudnoj pozi briznula sam u plač i onda sam se probudila - objašnjava ona.

Ona je rastrojena jer kako kaže ne može da nađe posao.

-Bole me telo i duša, ne mogu da priuštim kupovinu odeće, ne mogu da živim kao pre, samo sam uznemirena i uplašen, ali pokušavam da budem pozitivana.Znam da je pogrešno, ali mi nedostaje on - kaže ona.

Ona se još jednom dotakla nasilja koje je preživela i objansila da je ponovo provela ceo dan u policiji i u bolnici.

- Ceo dan sam provela u policiji. Ponovo smo otišli u bolnicu, gde sam bila poslednji put kada sam došla sama po uput. Prošli put su me vozila Hitne pomoći odvezla, ali sam morala da se vraćam sama kući, pogotovo u mom stanju. Danas sam išla u pratnji policije, i hvala im na tome jer ne bih mogla sama da sve uradim. Stvari napreduju, ali veoma sporo...Ne razumem zašto je još uvek na slobodi. - napisala je devojka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading