"LEŽALA SAM I MOLILA GA DA PRESTANE": Mladić (29) fizički napao svoju devojku iz Rusije, a ona sada otkriva šokantne detalje!

Autor:

Hronika

06.12.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A.R. je na društvenoj mreži podelila fotografije povreda i izrazila očaj zbog situacije u kojoj se našla, apelujući za pomoć.

"LEŽALA SAM I MOLILA GA DA PRESTANE": Mladić (29) fizički napao svoju devojku iz Rusije, a ona sada otkriva šokantne detalje!

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

M.S. iz Kosjerića je osumnjičen da je fizički napao svoju devojku A.R. iz Rusije u alkoholisanom stanju. Za njim je raspisana potraga, a nakon celog incidenta nesrećna devojka se oglasila na društvenoj mreži.

- Lice mi izgleda bolje. Ali mi je upućeno puno poruka mržnje posle svega, što je čudno. Napisala sam da je Srbin jer jeste Srbin i ništa više. Ja sam Ruskinja, naši narodi su braća. Ali loših ljudi ima svuda - napisala je devojka na svojoj društvenoj mreži, pa se još jednom dotakla nasilja koje je preživela.

- Sećam se kako sam ležala na podu i vrištala na tri jezika da prestane i da ga volim!

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

 

Iskustvo u policiji i bolnici

A.R. je opisala svoje iskustvo provedeno u policiji i bolnici nakon napada. Izrazila je nezadovoljstvo postupanjem osoblja u bolnici, navodeći da je bila zbunjena jer nije dobila neophodnu pomoć i papirologiju. Takođe je istakla da je i dalje bez dokumenata, koje joj je navodno ukrao bivši dečko M.S.

- Ceo dan sam provela u policiji. Ponovo smo otišli u bolnicu, gde sam bila poslednji put kada sam došla sama po uput. Prošli put je osoblje na šalteru bilo veoma neprijatno i grubo prema meni, i bila sam zbunjena što nisam dobila nikakvu pomoć ili neophodnu papirologiju - napisala je devojka.

Republika

Foto: instagram.com/radojicic_aleksandar

 

 

Proces istrage i podrška

Ona se osvrnula na proces istrage, naglašavajući da je zahvalna za pomoć srpske policije i podršku koju dobija iz Rusije. Takođe je izrazila nezadovoljstvo što je nasilnik i dalje na slobodi, dok je ona bez dokumenata.

Detalji napada i potraga za osumnjičenim

Prema saznanjima, M.S. je fizički napao A.R. dok su bili u iznajmljenom stanu u alkoholisanom stanju. Za M.S. je raspisana poternica, a policija je vršila više patrola na njegovoj adresi, ali niko nije otvarao vrata stana. Takođe se navodi da osumnjičeni ne poseduje oružje u legalnom posedu i da nije bilo ranijih prijava za nasilje.

Apel za pomoć i podrška

A.R. je na društvenoj mreži podelila fotografije povreda i izrazila očaj zbog situacije u kojoj se našla, apelujući za pomoć. Navela je da je ostavljena bez dokumenata i ušteđevine, te da nema načina da napusti zemlju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading