"SEDMOG OKTOBRA JE POPIO KRIVIČNU OD ZORANA": Čeda Jovanović otkrio detalje o Đilasovim malverzacijama i sukobu sa Đinđićem

Autor: 24sedam

Vesti

06.12.2023

21:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jovanović je nedavno Đilasa optužio da se sakrio ispod Marinikine suknje i odatle vodi kampanju.

"SEDMOG OKTOBRA JE POPIO KRIVIČNU OD ZORANA": Čeda Jovanović otkrio detalje o Đilasovim malverzacijama i sukobu sa Đinđićem

Foto: printscreen/Kurir TV

Čedomir Jovanović, lider LDP-a i prvi na listi "Čedomir Jovanović - Mora drugačije", oglasio se na svom profilu na društvenoj mreži "X".

On je podelio snimak na kome govori o Draganu Đilasu i njegovom odnosu sa nekadašnjim premijerom Zoranom Đinđićem. Jovanović iznosi detalje o Đilasovim malverzacijama, nakon kojih je Đinđić protiv sadašnjeg lidera opozicije podneo krivičnu prijavu.

U opisu videa stoji: "Još malo o Đilasu i meni, da nauče njegovi botovi da je moja ljubav prema njihovom gazdi mnogo starija od Vučića na vlasti. Nekad pomislim da je prvo bio veliki prasak, a odmah posle svemira naš randevu."

U samom videu Jovanović optužuje Dragana Đilasa da je, dan nakon petooktobarskih promena, sa "nekom ćelavom barabom" upao u Pekabetu, okupio sve direktore i tražio im da potpišu ugovor o reklamiranju sa njegovim firmama.

Jovanović navodi da je Đilas već pomenutu ćelavu barabu okupljenim direktorima predstavio kao čoveka iz obezbeđenja Zorana Đinđića, sa ciljem da ih natera da sklope posao sa njegovim agencijama.

On zatim objašnjava da je, nakon poziva prijatelja koji je saznao šta se dešava, upravo on intervenisao i direktorima Pekabete poručio da Đilasa izbace iz firme.

Podsetimo, Jovanović je nedavno Đilasa optužio da se sakrio ispod Marinikine suknje i odatle vodi kampanju, uz pitanje: što ne izađe Đilas pred ovaj narod?

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Veki

06.12.2023 21:20

Iste ste cvecke,ti si znao da ce ubiti premijera i cutao si,djubre jedno

Gijon

06.12.2023 22:55

Ovaj sve jacu i jacu travu uzima.Potrebna je hitna hospitalizacija.

Bumbar

09.12.2023 11:53

Čeda se povampirio?