TUČA U USTANIČKOJ ULICI: Vozio pijan i bez dozvole, udario parkiran automobil, pa dobio pesnicu u glavu, slučajni prolaznici sve snimili!

Autor:

Hronika

08.12.2023

11:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sukob je izazvala grupa momaka koja je svojim automobilom udarila parkirani "mercedes" u Ustaničkoj ulici.

TUČA U USTANIČKOJ ULICI: Vozio pijan i bez dozvole, udario parkiran automobil, pa dobio pesnicu u glavu, slučajni prolaznici sve snimili!

Foto: Printscreen/https://www.instagram.com/serbialive_beograd/

Dve grupe mladića sukobile su se, jutros oko 6 sati, a svemu je prethodila žučna rasprava koju su snimili slučajni prolaznici. 

Kako tvrde, sukob je izazvala grupa momaka koja je svojim automobilom udarila parkirani "mercedes" u Ustaničkoj ulici.

Navodno je vozač bio u alkoholisanom stanju i bez vozačke dozvole, sleteo je s puta i udario u parkirani beli mercedes.

 

 

- Pijani romi..udarili parkirana kola na konjarniku jos se svadjaju i prete.. pritom vozac jako pijan.nema dozvolu. U 6.10h, Mercedes je nas auto, Parkiran u ustanickoj 242 - navodi se u u objavi.

Nakon toga su se fizički obračunali među sobom.

Sivi karavan koji su vozili potpuno je ulubljen, a tragovi oštećenja vide se i na parkiranom mercedesu.

Da podsetimo, na ulicama Beograda ne manjka incidanata. Na društvenim mrežama se pojavila informacija da je čovek na Banovom brdu presreo autobus automobilom i polupao stakla na istom.

Ovaj čovek je uhapšen i zadržan je u pritvoru.

Autobus je zaobišao "fiat punto" da bi stao na stanicu i onda je taj vozač izvadio šipku i počeo da lupa prozore gde su sedeli putnici.

Na Banovom brdu čovek polupao stakla na autobusu... Autobus je zaobišao Fiat Punto da bi stao na stanicu onda je taj lik izvadio šipku i počeo da lupa prozore gde su sedeli putnici. Moja supruga ima ranu na ruci od stakla - navodi jedan od korisnika društvene mreže Instagram.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading