SEKIROM MU SMRSKAO LOBANJU I OSTAVIO GA NA NJIVI: Završena obdukcija ubijenog Perice! Komšija mu presudio zbog svađe oko životinja!

Autor:

Hronika

02.12.2023

10:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

- Saslušanje osumnjičenog za ovo teško ubistvo počelo je juče oko 18 časova u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu - rekao je tužilac koji vodi ovaj slučaj.

SEKIROM MU SMRSKAO LOBANJU I OSTAVIO GA NA NJIVI: Završena obdukcija ubijenog Perice! Komšija mu presudio zbog svađe oko životinja!

Foto: Facebook

Prema saznanjima iz Višeg javnog tužilaštva u Negotinu, tela Perice Taricića (46), koji je brutalno ubijen na svom imanju udaljenom otprilike tri kilometra od porodične kuće u selu Urovica kod Negotina, podvrgnuto je postupku obdukcije u Institutu za sudsku medicinu u Nišu.

- Na glavi je konstatovano više povreda od kojih je jedna bila smrtonosna jer se radi o povredi baze lobanje i mozga, što ukazuje na načinjene teške telesne povrede. Policija je pronašla i oružje, kojim je počinjeno krivično delo, sekiru, koja je data Institutu za sudsku medicinu u Nišu radi utvrđivanja DNK analiza u cilju utvrđivanja daljeg dokaznog postupka.

- U toku je uzimanje uzoraka za još DNK analiza koje će se upotrebiti u istražnom postupku kojim bi se došlo do saznanja da li se koristilo još neko sredstvo prilikom ovog teškog krivičnog dela ali i mogućnost da li je ili nije učestvovalo i treće lice, sve u cilju dolaska do prave istine u istražnom dokaznom postupku. Sve istražne radnje obavljaju se u Institutu za sudsku medicinu u Nišu.

- Saslušanje osumnjičenog za ovo teško ubistvo počelo je juče oko 18 časova u Višem javnom tužilaštvu u Negotinu - kaže Dragan Pejkić, tužilac koji vodi ovaj slučaj.

Inače, podsećamo u sredu oko 15 časova u selu Urovica kod Negotina dogodilo se monstruozno ubistvo u kome je na mučki način ubijen Perica Taricić (46). Sumnja se da ga je ubio komšija Dušan Trokicić (63) čija je stoka ušla na Pericin salaš i nakon svađe koja je nastala, Dušan je sekirom izmasakrirao nesrećnog čoveka.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading