HOROR! JOŠ JEDAN UŽAS U GRADAČCU! Nakon masakra Nermina Sulejmanovića zadesilo ih je i OVO - policija i vatrogasci na LICU MESTA!

Autor:

Svet

19.11.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Gradačca ostali u šoku.

HOROR! JOŠ JEDAN UŽAS U GRADAČCU! Nakon masakra Nermina Sulejmanovića zadesilo ih je i OVO - policija i vatrogasci na LICU MESTA!

Foto: Profimedia

Policija BiH

U džamiji Husejnija u Gradačcu, u popodnevnim satima, došlo je do požara koji je brzo lokalizovan zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasne službe. Prema rečima Dežurnog operativnog centra MUP-a TK, policija je bila na terenu i trenutno nema detaljnijih informacija o uzroku požara.

Na fotografijama objavljenim u lokalnim medijima može se videti dim koji kulja iz minareta džamije. Srećom, vatrogasci su uspeli da brzo reaguju i spreče dalje širenje požara. Prema nezvaničnim informacijama, nema povređenih osoba.

Iako uzrok požara još uvek nije poznat, policija će sprovesti istragu kako bi utvrdila šta je moglo da prouzrokuje ovaj incident. U međuvremenu, verske zajednice i građani Gradačca izražavaju zabrinutost zbog ovog događaja i nadaju se da će istraga dati odgovore.

Džamija Husejnija je jedna od najvažnijih verskih građevina u Gradačcu, a poznata je i po svojoj arhitekturi. Ovaj požar je šokirao lokalnu zajednicu i podsetio na važnost preventivnih mera kako bi se sprečile ovakve situacije.

Podsetimo, Gradačac se našao i žiži javnosti kada je Nermin Sulejmanović započeo svoj krvavi pir. Monstrum iz Gradačca brutalno je pretukao, a zatim ubio svoju nevenčanu suprugu Nizamu Hećimović i to u lajvu na Instagramu. Sve to je gledala njihova novorođena ćerka koja je ležala u lokvi krvi, a na snimku se čuje kako nesrećna devojčica sve vreme plače.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading