OSUĐEN TINEJDŽER ZBOG DIVLJANJA U BJELOVARU! Provalio u auto, bežao policiji, pa ugrizao službenika za nogu!

Autor:

Svet

10.11.2023

09:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio 13. februara 2022. godine, kada je maloletnik, koristeći neidentifikovani alat, izvršio tešku krađu na vozilu marke Pežo.

OSUĐEN TINEJDŽER ZBOG DIVLJANJA U BJELOVARU! Provalio u auto, bežao policiji, pa ugrizao službenika za nogu!

Foto: Printskrin/Youtube/Večernji list, Pixabay.com

Opštinski sud u Bjelovaru izrekao je presudu maloletniku zbog niza krivičnih dela, uključujući tešku krađu, krađu u pokušaju i napad na službeno lice.

Incident se dogodio 13. februara 2022. godine, kada je maloletnik, koristeći neidentifikovani alat, izvršio tešku krađu na vozilu marke Pežo. Uz pomoć alata, otvorio je vozačeva vrata i zatim oštetio gepek, odakle je ukrao muški kožni novčanik s ličnim dokumentima, bankovnim karticama i iznosom od 16,50 kuna. Ukupna šteta procenjena je na 2.000 kuna.

- Sve vreme je pružao fizički otpor. U trenutku kada se nalazio na tlu, a policijski službenik ga opkoračio i desnim kolenom kleknuo mu na prsa, ugrizao je policijskog službenika u predelu desne natkolenice nanevši mu telesnu povredu u vidu ugrizne rane - piše u presudi.

Nakon ovog zločina, iste noći maloletnik je pokušao provaliti u prodavnicu, koristeći komad betona kako bi razbio staklo na ulaznim vratima. U trenutku kada je primetio dolazak policije, odbacio je komad betona i dao se u beg. Nakon kraće potere, policija je uspela da ga uhvati, ali je maloletnik pružao fizički otpor.

U presudi se navodi da je u trenutku hapšenja maloletnik ugrizao policijskog službenika u predelu desne natkolenice, nanoseći mu telesnu povredu u vidu ugriza. Sud je maloletnika osudio na jedinstvenu kaznu zatvora u trajanju od godinu dana, ali je na kraju kazna zamenjena uslovnom kaznom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading