SAMO ZA 18+! NESVAKIDAŠNJA SCENA NA AUTO-PUTU! Filmovi za odrasle odjekivali u naplatnoj kućici - vozači i putnici u šoku! (FOTO)

Autor:

Svet

03.10.2023

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kućicu u kojoj je puštan film za odrasle snimili su u večernjim satima iz jednog automobila.

SAMO ZA 18+! NESVAKIDAŠNJA SCENA NA AUTO-PUTU! Filmovi za odrasle odjekivali u naplatnoj kućici - vozači i putnici u šoku! (FOTO)

Foto: Društvene mreže

U naplatnoj kućici "Hrvatskih autocesti" (HAC) vrteo se film za odrasle. Još se ne zna tačno kada i gde, ali je jasno da se radi o HAC-ovoj kućici, što potvrđuju i iz "Hrvatskih autocesta".

Kućicu u kojoj je puštan film za odrasle snimili su u večernjim satima iz jednog automobila, a snimak se proširio društvenim mrežama. Na videu se dobro vidi 18+ film, a iako se ostatak kućice vidi nešto slabije, čini se da u trenutku nastajanja snimka u njoj nema radnika. Evo šta o svemu kažu iz HAC-a:

Foto: Društvene mreže

 

- S predmetnim snimkom smo već upoznati pa smo pokrenuli postupak kojim želimo da utvrdimo o kom radniku se radi. S obzirom na to da se radi o očito teškoj povredi radne obveze, po utvrđivanju identiteta doneće se odluka o sankcijama. Radi se o neprihvatljivom ponašanju radnika koje "Hrvatske autoceste" ne mogu da tolerišu - navodi se.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading