AUTOBUS UDARIO TINEJDŽERKU (17): Zaustavio se da natoči gorivo, pa nepropisno pomerio vozilio, nesrećna devojka preminula na licu mesta

Autor:

Svet

02.10.2023

12:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užasna tragedija potresla je Hrvatsku prošlog vikenda. Na odmorištu Sokolac, na auto-putu A-1 u smeru ka Splitu, dogodila se saobraćajna nesreća koja je odnela život 17-godišnje devojke.

AUTOBUS UDARIO TINEJDŽERKU (17): Zaustavio se da natoči gorivo, pa nepropisno pomerio vozilio, nesrećna devojka preminula na licu mesta

Foto: Profimedia

Hrvatska policija

Prema izveštaju Ličko-senjske policije, nesreća se desila u nedelju u 18:59 časova. Vozač autobusa zadarskih registarskih tablica, star 44 godine, zaustavio se da natoči gorivo. Kada je pokušao da pomeri autobus unapred kako bi ga pozicionirao za točenje goriva, nije pravilno proverio da li to može uraditi bez ugrožavanja drugih učesnika u saobraćaju, izveštava Jutarnji list.

U tom trenutku, autobus je udario 17-godišnju devojku, koja je zbog povreda koje je zadobila izgubila život na mestu nesreće. Prema lokalnim medijima, devojka je bila iz Benkovca i bila je u pratnji mladih fudbalerki iz kluba "Vrčevo" iz Glavice, zadarskog naselja, koje su bile na gostovanju u Pregradi, u Hrvatskom zagorju.

Policija sprovodi istragu kako bi utvrdila sve okolnosti ovog tragičnog događaja. Ova nesreća je duboko potresla zajednicu i izazvala tugu širom zemlje.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading