NESTALI U 60 SEKUNDI: Lopovi usred bela dana opljačkali kombi, dostavljač bespomoćno gledao: "ZNAM ŠTA SU TRAŽILI!" (VIDEO)

Autor:

Svet

23.09.2023

20:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pljačka se odigrala u Velikom Londonu u Engleskoj, sumnja se da su lopovi tipovali pakete u kojima sus e nalazili telefini Iphone 15

NESTALI U 60 SEKUNDI: Lopovi usred bela dana opljačkali kombi, dostavljač bespomoćno gledao: "ZNAM ŠTA SU TRAŽILI!" (VIDEO)

Foto: Twitter/printscreen

Dva maskirana muškarca ukrala su više paketa iz vozila dostavne službe DPD koje je u petak usred bela dana bilo parkirano u opštini Dagenham u Velikom Londonu u Engleskoj, piše The Sun.

Radnik DPD-a mogao je samo bespomoćno da gleda dok su drski lopovi iz kombija vadili vredne pakete i trpali ih u svoj automobil.

 

 

Pljačka je trajala otprilike 60 sekundi, a muškarci su prisvojili pakete koji su sadržali elektronsku opremu i odeću.

Snimak pljačke koji je objavljen na društvenoj mreži X pokazuje da je jedan lopov ušao u kombi i sortirao pakete, a drugi iste potom ubacivao u njihovo vozilo. Kada bi naleteli na paket koji im nije bio interesantan, lopovi bi ga samo bacili na pločnik.

Snimak pljačke pokazao je i da je jedan od lopova bio naoružan odvijačem.

Žena koja je snimila pljačku rekla je da se ona dogodila ispred njenog doma.

"Prestanite, zovite policiju, zovite policiju", urlala je ona dok su lopovi pelješili DPD-ov kombi.

Korisnici društvenih mreža smatraju da se pljačka dogodila zato što je novi "Appleov" pametni telefon, iPhone 15, upravo u petak stigao na tržište.

Bonus video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading