TINEJDŽERI OJADILI STOMATOLOGA ZA 170.000 DOLARA! Iz kuće mu izneli SVE, zbog sopstvene greške PALI!

Autor:

Svet

18.09.2023

20:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Četvorica tinejdžera iz Hrvatske opljačkali su kuću stomatologa, a onda napravili grešku zbog koje su uhapšeni.

TINEJDŽERI OJADILI STOMATOLOGA ZA 170.000 DOLARA! Iz kuće mu izneli SVE, zbog sopstvene greške PALI!

Foto: Shutterstock

Policija ilustracija

Grupa od četiri mladića opljačkala je kuću penzionisanog stomatologa u Istri i tom prilikom ukrali 170.000 dolara. Nakon krađe su se bahatili i razbacivali novcem što je policiji olakšalo njihovo hapšenje, prenosi Jutarnji list.

Uhapšena su dva mladića od 19 godina, jedan od 21 godine, dok je jedan maloletan.

Istragom je utvrđeno da su u noći 11. septembra upali kroz otvoreni prozor kuće žrtve u okolini Pazine, obili su bravu na zaključanom radnom stolu i iz njega urakli gomilu novca.

Žrtva (86) je prijavila krađu, a policija je već sutradan ušla u trag maloletniku. Dan kasnije, 13. septembra, uhapšeni su mladići od 19 i 21 godine, a 14. septembra je uhapšen i drugi mladić koji ima 21 godinu.

Inače, grupa je deo ukradenog novca konvertovala u drugu valutu u menjačnicama na području Zagreba kako bi sakrila trag novca. Kupovali su skupocene automobile, a deo su zadržali za sebe.

- Ukradenim novcem kupovali su skupocene automobile, dok su deo novca zadržali za sebe. Automobili kupljeni nezakonito stečenim novcem su im oduzeti, kao i preostali deo ukradenog novca pronađen u njihovom posedu koji će biti vraćen vlasniku - navodi PU Istarska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading