UHAPŠENA DVA POLICAJACA OSUMNJIČENA ZA SILOVANJE ŽENE U LICI: Na saslušanju negirali da su počinili delo koje im se stavlja na teret!

Autor:

Svet

31.08.2023

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajcima je određen pritvor zbog opasnosti od uticaja na svedoke.

UHAPŠENA DVA POLICAJACA OSUMNJIČENA ZA SILOVANJE ŽENE U LICI: Na saslušanju negirali da su počinili delo koje im se stavlja na teret!

Foto: RTL Danas/Printscreen

Dvojica policajaca odvedena su u četvrtak popodne iz Okružnog suda u Karlovcu u istražni zatvor zbog optužbi za silovanje. U zatvoru su zbog opasnosti od uticaja na svedoke. Advokat prvooptuženog Marka Vukelića najavio je žalbu. Policajci iz Ličko-senjske županije na rukama su imali lisice, a glave su sakrili jaknama, javlja RTL Danas.

Prema rečima sudije istrage Elme Kaleb Mamić zahtevu ŽDO-a je usvojiozahtev za bojazan od uticaja na svedoke, i sumnje da će ponoviti delo. Osumnjičeni su prebačeni u zatvor u Gospiću.

Kako Hina saznaje silovanje se, navodno dogodilo 29. avgusta. Osumnjičeni su se na istražnom ročištu na ŽDO-u branili iznošenjem obrane.  Na pitanje novinara jesu li osumnjičeni na današnjem saslušanju na priznali silovanje, advokat je odgovorio da „oni nisu priznali delo, jer ga nisu ni počinili“.

Rekao je takođe da će se žaliti na odluku o određivanju zatvora prvoosumnjičeniku, jer njegov branjenik nije počinio to „teško kazneno delo za koje je osumnjičen“, odnosno da za obojicu osumnjičenih „nisu ispunjene pretpostavke za određivanje istražnog zatvora“.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading