MILO ĐUKANOVIĆ BIO U ISTOM KLUBU U KOJEM JE NAPADNUT ABAZOVIĆ: Evo šta se dešavalo sinoć u Top Hilu!

Autor:

Svet

21.08.2023

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do nemilog događaja došlo je kada je Abazovića na koncertu Dina Merlina u pomenutoj diskoteci pokušao da napadne jedan gost.

MILO ĐUKANOVIĆ BIO U ISTOM KLUBU U KOJEM JE NAPADNUT ABAZOVIĆ: Evo šta se dešavalo sinoć u Top Hilu!

Foto: eStock

Dritan Abazović u paktu sa Milom Đukanovićem

Osim premijera Dritana Abazovića, juče se tokom sinoćnjeg incidenta u diskoteci „Top Hill“, među gostima nalazio i bivši šef DPS-a Milo Đukanović.

Ovu informaciju je "Borbi" potvrdilo više sagovornika. Osim Đukanovića, u diskoteci je bilo i više bezbednosno interesantnih lica.

Naime, do nemilog događaja došlo je kada je Abazovića na koncertu Dina Merlina u pomenutoj diskoteci pokušao da napadne jedan gost, prilikom čega je Abazovićevo obezbeđenje hitro reagovalo.

- On je bezbedno, uz prisustvo pripadnika policije koji su angažovani na njegovom ličnom obezbeđenju, napustio ovaj objekat iz razloga koji nisu vezani za događaj u kojem je došlo do narušavanja javnog reda i mira od strane nekoliko lica u istom objektu, kada je intervenisalo obezbeđenje lokala.

Kako je dalje saopšteno iz Uprave policije, došlo je do „narušavanja javnog reda i mira od strane nekoliko lica u odnosu na koji događaj su onda i policijski službenici preduzeli aktivnosti iz svoje nadležnosti, ovim licima su izdali upozorenje, a onda i naređenje, o šta su se oni oglušili, te su policijski službenici u odnosu na tri lica upotrebili sprej sa nadražujućim dejstvom.“

- Nakon toga lica su dovedena u službene prostorije Odelenja bezbednosti Budva, od njih su prikupljena obaveštenja na zapisnik i sa događajem je upoznat tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Kotoru koji se nakon uvida u spise predmeta izjasnio da u radnjama ovih lica nema elemenata krivičnog dela za koje se gonjenje preduzima po službenoj dužnosti. Protiv njih će biti podneta prekršajna prijava zbog prekršaja iz Zakona o javnom redu i miru - zaključuje se u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading