ŽENA KOJA JE SNIMILA KOLEGINICU KAKO TUČE DETE SA INVALIDITETOM DOBILA OTKAZ! Evo šta se desilo sa zlostavljačicom u "Pazariću"! (VIDEO)

Autor:

Svet

18.08.2023

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protiv koleginice koja je snimala celi nemili događaj, podnesena je krivična prijava zato što nije zaustavila niti sprečila radnicu koja je tukla štićenika, zato što je snimala i snimak nije prosledila niti upravi i upozorila na nehumano ponašanje, niti je snimak dostavila policiji ili tužilaštvu.

ŽENA KOJA JE SNIMILA KOLEGINICU KAKO TUČE DETE SA INVALIDITETOM DOBILA OTKAZ! Evo šta se desilo sa zlostavljačicom u "Pazariću"! (VIDEO)

Foto: Profimedia

Nasilje nad detetom

Radnica Zavoda "Pazarić" koja je snimala svoju koleginicu dok je ova tukla štićenika u zavodu, biće krivično gonjena.

Protiv koleginice koja je snimala celi nemili događaj, podnesena je krivična prijava zato što nije zaustavila niti sprečila radnicu koja je tukla štićenika, zato što je snimala i snimak nije prosledila niti upravi i upozorila na nehumano ponašanje, niti je snimak dostavila policiji ili tužilaštvu, piše Avaz, prenosi Srpskainfo.

Podsećamo, uznemirujući snimak nasilja nad jednim od štićenika objavljen je pre nekoliko dana, a na tom snimku se vidi kako jedna zaposlena udara jednog mladića/dečaka i govori da „začepi“.

Radnica koja je tukla štićenika juče je dobila otkaz.

Snimak zlostavljanja deteta, koji je kružio društvenim mrežama, je obrisan.

Inače, i pre tri godine predstavnica Naše stranke u Zastupničkom domu Parlamenta Federacije BiH prikazala  je jezive snimke o tretmanu štićenika Zavoda za zbrinjavanje mentalno invalidne dece i omladine u Pazariću u blizini Sarajeva.

Snimci su bili toliko potresni, a na njima se vide štićenici s modricama vezani za radijatore. Tom prilikom situacija u Zavodu nazvana je modernim ropstvom, a posle reakcija nadležnih, ustanovljeno je da sa decom ne rade stručne osobe.

Bonus video:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading