HRVATSKI BEZOBRAZLUK PREVRŠIO SVAKU MERU! Komšije se zanele, pa za kafu traže vrtoglavu cifru!

Autor:

Svet

01.08.2023

18:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Cene na Hrvatskom primorju sramotne.

HRVATSKI BEZOBRAZLUK PREVRŠIO SVAKU MERU! Komšije se zanele, pa za kafu traže vrtoglavu cifru!

Foto: Shutterstock, Pixabay.com

Hrvatsko primorje je jedno od omiljenih za turiste, ali za uživanje kod komšija treba odvojiti pozamašnu sumu novca. Nema koga ne zaboli glava od računa iz kafića ili restorana.

Pravi primer vrtoglavih cena jeste Opatija. Naime, cena espresa u Opatiji je 4,80 evra, a kada se doda PDV cena iznosi 6,00 evra.

Republika

Foto: Unsplash/ Juliana Malta

Vrtoglave cene za kafu u Hrvatskoj

Ukoliko želite da se zasladite, za kolač bi trebalo da platite neverovatnih 12,4 evra, što znači da za kafu i kolač plaćate 18,40 evra, tačnije, preko 2.000 dinara, prenosi Kurir.

Nema ko nije šokiran ovim cenama, a čak i oni koji imaju mogućnosti i ''debeo'' novčanik ne kriju da su im cene u Hrvatskoj previsoke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Alex

01.08.2023 19:59

Pa Opatija nije za paradajz turuste a i davno je prošlo Titino vreme kada se preko sindikata firmi letovalo u Hrvatskoj zato je sindikalna letovanja zamenio paradajz turizam!

Dejan

02.08.2023 08:38

Pita li se iko od novinara, da li je po zakonima EU dozvoljen dupli cenovnik???? Za domaće i za strance??????? To je ilegalno..... Nek naplati po normalnoj ceni za domaće, pa neće biti skupa.....