NEVREME IZAZVALO DESTRUKCIJU U REPUBLICI SRPSKOJ! Aerodrom u Banjaluci zatvoren zbog velikih oštećenja!

Autor:

Svet

19.07.2023

23:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nevreme izazvalo veliko uništenje u Republici Srpskoj. Aerodrom u Banjaluci pretrpeo velika oštećenja

NEVREME IZAZVALO DESTRUKCIJU U REPUBLICI SRPSKOJ! Aerodrom u Banjaluci zatvoren zbog velikih oštećenja!

Foto: Tanjug/J. PAP

Nevreme je pogodilo Republiku Srpsku i Banjaluku  gde je Aerodrom zatvoren za saobraćaj, jer je u poslepodnevnim časovima oluja oštetila krov pristanišne zgrade preduzeća Aerodromi Republike Srpske, saopšteno je iz tog preduzeća.

- Usled oluje koja je oko 18 časova pogodila područje Aerodroma Banjaluka pristanišna zgrada je pretrpela veća oštećenja krova, te smo bili prinuđeni Aerodrom večeras zatvoriti za saobraćaj i otkazati let Memingen-Banjaluka-Memingen avio-kompanije Rajaner - navodi se u saopštenju, prenela je RTRS.

Nadležne službe Aerodroma Banjaluka preduzele su moguće privremene mere za saniranje objekta Aerodroma, te formirali komisiju za utvrđivanje nastale štete.

Olujno nevreme praćeno gradom zahvatilo je i Kozarsku Dubicu, regiju Knežpolјa i Kostajnicu. Kompletna opština Kozarska Dubica ostala je bez električne energije.

Oštećeno je više automobila. Nevreme je oštetilo i krov Srednjoškolskog centra Kostajnica.

Oluja je pogodila i Bijeljinu i Prijedor, kao i Doboj.U Doboju je nevreme bilo praćeno vetrom, kišom i gradom.

Tamni oblaci stigli su iz pravca Zagreba, koji je nešto ranije poharan takođe olujnim nevremenom koje je čupalo drveće i nosilo krovove sa zgrada i kuća.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading