"LJUDI, RUŠE SE KRANOVI": Reprezentativac Srbije UPUTIO APEL Beograđanima zbog RAZORNOG NEVREMENA koje je pogodilo srpsku prestonicu!

Autor:

Sport

19.07.2023

20:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zabrinut je iskusni centar za ljude u svom glavnom gradu.

"LJUDI, RUŠE SE KRANOVI": Reprezentativac Srbije UPUTIO APEL Beograđanima zbog RAZORNOG NEVREMENA koje je pogodilo srpsku prestonicu!

Foto: Starsport

Dušan Ristić

Stravično nevreme pogodilo je Srbiju ovog popodneva. Vetar nosi krovove, lomi i puca, prvo je na udaru bila Vojvodina, a onda se proširilo i do Beograda.

Košarkaški reprezentativac Srbije Dušan Ristić našao se na licu mesta, a svoju zabrinutost i upozorenje građanima podelio je preko društvenih mreža.

 

 

 - Ljudi, čuvajte se molim vas, upravo je pao kran pred mojim očima na Novom Beogradu - napisao je je Ristić.

Podsetimo Dušan Ristić je novi košarkaš Tenerifa. Nakon što je prošlu sezonu proveo u Galatasaraju, sjajni srpski centar vraća se u Španiju gde je sa uspehom nastupao za Fuenlabradu.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde Meridianbet  je u prethodnoj sezoni beležio 8,5 poena i 5 skokova, dok je najbolju sezonu imao upravo u Španiji kada je uz 15,5 poena imao i 6 skokova.

Svojevremeno je bio jedan od najtalentovanijih juniora na svetu, čime je zavredio pažnju prestižnog univerziteta Arizona, ali ipak nije izabran na NBA draftu.

Pored već pomenutih klubova Ristić je nosio dresove FMP-a, Astane, Breše i Avtodora.

Za seniorsku reprezentaciju debitovao je tokom kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2023. godine, a našao se i na spisku putnika za Evropsko prvenstvo 2022. godine, gde je Srbija poražena u osmini finala od Italije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading