RAMZAN KADIROV OZBILJNO BOLESTAN? Predsednik Čečenije se oglasio na društvenim mrežama, ali GLASINE i dalje kruže!

Autor:

Svet

03.07.2023

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik ruskog regiona Čečenija Ramzan Kadirov javio se na društvenim mrežama i demantovao vest da je teško bolestan.

RAMZAN KADIROV OZBILJNO BOLESTAN? Predsednik Čečenije se oglasio na društvenim mrežama, ali GLASINE i dalje kruže!

Foto: Tanjug/AP

Kadirov je bio u društvu sa poslanikom ruske Dume Adamom Delimhanovim za koga se tvrdilo da je nestao.

U proteklih nekoliko dana na društvenim mrežama pojavila se vest da je Kadirov teško bolestan, a da je Delimhanov nestao, čak se i pominjalo da je teže povređen. Međutim, na snimku Kadirov i Delimhanov piju čaj u kuhinji.

 

- Psi laju, karavani prolaze. Živi smo i jedemo hleb. Život je interesantan kada je kratak. Zato ni ne želimo da živimo dugo, kratko, ali vredno življenja - rekao je Kadirov.

 

Na ruskim društvenim mrežama kružile su informacije da se u među stanovništvom Čečenije šire nformacije da su se Kadirovljevi problemi sa jetrom i bubrezima pogoršali i da je u izuzetno teškom stanju.

Kadirov sin je takođe objavio poruku u kojoj želi da njegovog oca „zaštiti Svemogući“.

Ali, prema nekim informacijama, Delimhanov i Kadirov su sami izmislili priče o bolesti  da bi sakrili pravo mesto boravka jer su se jako plašili pokušaja atentata. Oni su navodno objavili da su ili u Meku, ali su onda odigrali predstavu, kao da su obojica morali da budu smešteni u bolnice i da su  na samrti,

 

U republici se i dalje ktivno raspravlja o informacijama da Kadirov ima ozbiljnu bolest bubrega, a mnogi na društvenim mrežama komentarišu ruku Kadirova, na kojoj su vidljivi "sveži" tragovi, slični tragovima medicinskih procedura.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mesa

04.07.2023 13:38

Castio ga Putin sa cajom