TUGA U BIH! Preminula i DRUGA DOKTORKA POVREĐENA U TEŠKOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Mesec dana joj se kolege borile za život!

Autor:

Svet

23.06.2023

11:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Berberović je uhapšen dan nakon nesreće. Utvrđeno je da je vozio pod dejstvom alkohola i to brže od ograničenja i bez položenog vozačkog ispita.

TUGA U BIH! Preminula i DRUGA DOKTORKA POVREĐENA U TEŠKOJ SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI: Mesec dana joj se kolege borile za život!

Foto: Privatna arhiva

Alma Suljić (26), druga devojka koju je 26. maja kasno uveče automobilom pokosio Armin Berberović na pešačkom prelazu u Sarajevu, preminula je sinoć na Kliničkom centru Univerziteta u Sarajevu.

Nakon što su meštani saznali da nesrećna devojka nije izdržala, zavladala je tuga.

Foto: Privatna arhiva

 

Tužnu vest da je lepa Alma preminula nakon mesec dana borbe, potvrdili su iz Doma zdravlja Zenica u kome je radila.

- Sa velikom tugom upućujemo poslednji pozdrav našoj dr Almi Suljić i iskreno saučešće njenoj porodici. Dr Alma Suljić radila je u Službi za zdravstvenu zaštitu dece i njen prerani i tragični odlazak veliki je gubitak za Dom zdravlja Zenica i za naše pacijente  Draga Alma, zauvek - napisali su u objavi, nakon čega su se sa lepim rečima oprostili od nje:

- Ostaćeš u našim srcima. Pamtićemo te po iskrenom osmehu i dobru jer takva si i bila - stoji u objavi JU Dom zdravlja Zenica.

Republika

Foto: Privatna arhiva

 

Podsetimo, saobraćajna nesreća se dogodila 26. maja kasno uveče kad je Berberović "mercedesom" na pešačkom prelazu udario tri devojke.

Nažalost, doktorka Azra Spahić preminula je na mestu nesreće, a dve povređene devojke su odmah prevezene u bolnicu na ukazivanje pomoći.

Foto: Privatna arhiva

 

Da stvar bude tragičnija, tog jutra je, kako Avaz saznaje, Berberović bio kod Azre Spahić jer je došao po doznake za oca svoje devojke. Doneo joj je čokoladu, a ona ga je potapšala po ramenu i rekla: "Vidimo se Deb". Nekoliko sati kasnije on ju je ubio. Mladić je nakon nesreće pozvao policiju i Hitnu pomoć i pokušao da pomogne povređenima. On i jedan od lekara pokušali su da izvuku Azru koja je bila ispod automobila, ali je bilo kasno. Usled obilnog krvarenja preminula je na licu mesta.

Berberović je uhapšen dan nakon nesreće. Utvrđeno je da vozio pod dejstvom alkohola i to brže od ograničenja i bez položenog vozačkog ispita.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading